True Citronella

Met de Bolsius citronella kaarsen breng je een sfeer en gezelligheid naar buiten. Bovendien houd je muggen en andere insecten op afstand.

5 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

5 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Met de Bolsius citronella kaarsen breng je een sfeer en gezelligheid naar buiten. Bovendien houd je muggen en andere insecten op afstand. Bolsius citronella producten zijn populair bij mensen die buiten willen ontspannen. Ben je op zoek naar de Bolsius citronella kaarsen? Kijk dan snel verder naar het assortiment van Marskramer.nl.

De werking van Bolsius citronella

De krachtige geur van Bolsius citronella is waar muggen en andere insecten niet van houden. De geur komt vrij wanneer je de kaars aansteekt. Ook komt de geur al iets vrij als je de kaars open ergens neerzet. Sommige citronella kaarsjes van Bolsius kan je gemakkelijk afsluiten, zoals het model in het metalen blikje. De geur van de citronella is fris en kruidig. Hierdoor creëer je een ontspannen sfeer.

Soorten citronella kaarsen

De kaarsen zijn verkrijgbaar in diverse modellen. Bovendien heeft Bolsius nieuwe kleuren toegevoegd aan de citronella collectie. Zo worden de kaarsjes nu ook in het groen en koraal aangeboden. Door de verschillende kleuren die de citronella kaarsjes hebben, kan je je tuin of balkon een goede look geven. De Bolsius citronella kaarsjes zijn ook verkrijgbaar als theelichtje.

Voor op verschillende momenten

De kaarsjes zijn ideaal voor op evenementen zoals barbecues, tuinfeestjes en bruiloften. Vooral als deze bijeenkomsten buiten zijn, zijn de Bolsius citronella kaarsjes geschikt. De kaarsjes weren namelijk insecten en brengen een gezellige sfeer mee. De Bolsius Citronella kaars in glas heeft 40 branduren. De theelichtjes van Citronella branden 4 uurtjes mee.

Over Bolsius

Bolsius is een Nederlands bedrijf en heeft jarenlange ervaring op het gebied van kaarsen en geuren. Naast dat ze deze producten aanbieden, hebben ze ook diverse accessoires in het assortiment. Verder zet het bedrijf zich in voor duurzaamheid. Dit doen zij met het ‘mission green’ project. Zo gebruiken ze alleen natuurlijke wax in de producten en wordt alles geproduceerd met zo min mogelijk plastic. Het glas dat om de producten zit is 100% recyclebaar en kan gewoon in de glasbak worden gegooid. 

Bolsius citronella kaarsen bestellen

Wil je Bolsius citronella kaarsen gebruiken voor een gezellige sfeer en om insecten te weren? Koop deze kaarsen dan bij ons. We hebben ook andere Bolsius kaarsen zoals dinerkaarsen. Via onze webshop kan je gemakkelijk een bestelling plaatsen. Plaats je je bestelling voor 16:00 uur? Dan heb je je pakketje de volgende dag al in huis!

Heb je nog vragen over de kaarsen van Bolsius of over een van onze andere producten? Stel deze dan aan onze klantenservice medewerkers. Ze staan klaar om al je brandende vragen te beantwoorden. Je kunt ons een e-mail sturen op info@marskramer.nl of bel ons tijdens kantooruren op 085-0499417.