Theelichten

Met Bolsius theelichten breng je een fijne sfeer in en rondom huis. Je kan zelf kiezen voor hoeveel branduren je wil gaan en als je voor een theelicht kiest met een geur, verspreid je een heerlijke aroma.

13 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

13 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Tijdens het tafelen, gezellig s ’avonds op de bank of een avondje in de tuin: met de Bolsius theelichten is het sowieso gezellig. Al sinds 1870 worden de Bolsius theelichten gemaakt en verkocht. Het Nederlandse bedrijf heeft veel ervaring en onderscheidt zich door het gebruik van natuurlijke ingrediënten. Hierdoor hebben de Bolsius theelichten een zachtere geur en een langere brandtijd. Ontdek ons assortiment en geniet van de heerlijke geur en de lange brandtijd die de kaarsen met zich meebrengen.

Bolsius theelichten 6 uur

Bolsius heeft onder andere de theelichten met een diameter van 4 cm met circa 6 uur branduren. Deze kaarsen kan je gemakkelijk in een kaarsenhouder leggen en zijn ideaal voor in en rondom het huis. Ze zijn klein en gaan een lange tijd mee, ongeveer 6 uur. De kaarsjes worden gemaakt met liefde voor de mens en de planeet, daarom zit er geen dierlijk vet in. Verder zit er in de kaars plantaardige wax, een lontje van katoen en een recyclebare cup. De Bolsius theelichten komen in een plastic zak waar 45 kaarsen in zitten.

Bolsius maxi theelichten

Naast dat we Bolsius theelichten hebben met een branduur van 6 en 8 uur, hebben we ook theelichten met een branduur van 10 branduren. Deze kaarsen met 10 branduren worden ook wel maxikaarsen kaarsen genoemd. De kaarsen zelf zijn niet groter, ze hebben namelijk een diameter van 4 cm. De kaarsen zijn dus ideaal voor lang tafelen, of voor een avondje thuis. Ook zijn deze kaarsen perfect voor cafés, restaurants of andere evenementen door de lange branduren.

Bolsius drijfkaarsen

Voor de verandering en toch voor de gezellige sfeer: de Bolsius drijfkaarsen. De naam verklapt het al, het zijn kaarsjes die drijven. Je kan een tafel decoreren door drijfkaarsen in een grotere schaal te laten drijven. Daarbij kan je ook kaarsjes laten drijven in een wijnglas of een vaas. Zo kan jij je interieur speels en passend bij jouw stijl maken.

Bolsius geurkaarsen

In ons assortiment kan je normale theelichten vinden, maar we hebben ook geurtheelichten. Deze kaarsen hebben een heerlijke geur, die je kan verspreiden in jouw huis. Als je de kaarsen aandoet komt de aroma vanzelf vrij. Zo hebben we bijvoorbeeld de Pure Romance Bolsius theelichten die een heerlijke geur van Rozen en Amber vrijgeven.

Bolsius theelichten bestellen

Met Bolsius theelichten breng je een fijne sfeer in en rondom huis. Je kan zelf kiezen voor hoeveel branduren je wil gaan en als je voor een theelicht kiest met een geur, verspreid je een heerlijke aroma. Heb je een keuze gemaakt tussen de verschillende theelichten? Bestel deze dan gemakkelijk online. Zodra wij je bestelling hebben ontvangen, gaan we meteen aan de slag om het pakketje op te sturen. Bestel je op werkdagen voor 16:00 uur? Dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis!

Heb je nog vragen over Bolsius theelichten of over een van onze andere producten? Stel deze dan aan onze klantenservice medewerkers. Ze staan klaar om al je brandende vragen te beantwoorden. Je kunt ons een e-mail sturen op info@marskramer.nl of bel ons tijdens kantooruren op 085-0499417.