Bolsius buitenkaars

Bolsius buitenkaarsen zijn perfect voor het creëren van een gezellige sfeer in de buitenlucht. Of je nu een tuinfeestje geeft, een romantisch diner voor twee hebt of gewoon lekker wil ontspannen buiten: de Bolsius buitenkaars is een geweldige toevoeging.

3 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

3 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Bolsius buitenkaarsen zijn perfect voor het creëren van een gezellige sfeer in de buitenlucht. Of je nu een tuinfeestje geeft, een romantisch diner voor twee hebt of gewoon lekker wil ontspannen buiten: de Bolsius buitenkaars is een geweldige toevoeging. Ben je op zoek naar de Bolsius buitenkaars? Kijk dan snel verder naar het assortiment van Marskramer.nl.

Voordelen van de Bolsius buitenkaars

De Bolsius buitenkaars is een goede optie voor het creëren van een gezellige sfeer. Een groot voordeel van deze kaarsen is dat ze langdurig branden. Dit betekent dat je de kaarsen al van tevoren kan aansteken, wanneer je bijvoorbeeld gasten voor een feestje verwacht. Ideaal voor een aangename sfeer gedurende de hele avond. Een ander voordeel van de Bolsius buitenkaars is dat ze weinig roet afgeven. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over het schoonmaken van de omgeving als het wat harder waait.

Soorten buitenkaarsen

Bolsius buitenkaarsen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten. Zo zit de Bolsius Summer Nights buitenkaars ivoor in een speciaal potje, geschikt voor buiten gebruik. Daarnaast heeft deze kaars een houten lont. Dit geeft een gezellig, knetterend geluid dat lijkt op een knapperend vuurtje. In het assortiment van Bolsius buitenkaarsen zit ook de Vlamschaal 230/60 Terracotta. Deze vlamschaal is wat groter en heeft een dikkere lont. Hierdoor is de schaal een leuke toevoeging voor op een mooie tafel.

Maten en branduren

De Bolsius buitenkaarsen zijn in diverse modellen beschikbaar. Het aantal branduren hangt af van de modellen van de kaars. Zo heeft de Summer Nights buitenkaars 100/100mm ongeveer 40 branduren. De Vlamschaal van Bolsius heeft een brandtijd van 16 uur.

Duurzame opties

Bolsius is een merk met een groene missie: de producten willen ze zo duurzaam mogelijk produceren. Zo zijn de meeste kaarsen gemaakt van plantaardige wax. Daarnaast wordt het gebruik van plastic zo veel mogelijk vermeden door het merk. De meeste producten zijn omhuld met glas en dit is 100% recyclebaar in de glasbak.

Bolsius buitenkaars bestellen

Wil je buiten genieten van de mooie Bolsius kaarsen? Bestel deze dan bij ons. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende groottes en kleuren. Via onze webshop kan je gemakkelijk een bestelling plaatsen. Bestel je je pakket voor 16:00 uur? Dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis!

Heb je nog vragen over de Bolsius buitenkaarsen, de True Citronella of over een van onze andere producten? Stel deze dan aan onze klantenservice medewerkers. Ze staan klaar om al je brandende vragen te beantwoorden. Je kunt ons een e-mail sturen op info@marskramer.nl of bel ons tijdens kantooruren op 085-0499417.