Rustiek

Bolsius rustieke kaarsen zijn de mooie kaarsen uit de collectie met een ruwe structuur. Ze hebben een uniek uiterlijk en zijn milieuvriendelijk geproduceerd.

83 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

83 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Bolsius rustieke kaarsen zijn de mooie kaarsen uit de collectie met een ruwe structuur. Ze hebben een uniek uiterlijk en zijn milieuvriendelijk geproduceerd. De Bolsius rustieke kaarsen branden lekker lang en creëren een gezellige sfeer in huis, in een restaurant of in een hotel. Ben je op zoek naar deze kaarsen? Kijk dan snel verder naar de Bolsius rustieke kaarsen hier op Marskramer.nl.

Pluspunten van Bolsius rustieke kaarsen

De Bolsius rustieke kaarsen hebben een uniek en authentiek uiterlijk. Door de ruwe structuur worden de kaarsen rustiek genoemd. Verder zijn de kaarsen gemaakt zonder dierlijkvet, bevatten ze plantaardige wax uit Europa en komen ze met een katoenen lontje. Daarnaast branden de rustieke kaarsen nog langer dan voorheen. Dit alles maakt de kaars uniek en zorgt voor een warme en gezellige sfeer in huis. Bovendien zijn de kaarsen ook perfect te gebruiken in restaurants en hotels.

Soorten Bolsius rustieke kaarsen

De Bolsius rustieke kaarsen zijn verkrijgbaar in diverse maten en kleuren, waardoor er voor in elke gelegenheid een geschikte kaars te vinden is. De kaarsen zijn geïnspireerd op de kleuren en texturen van de natuur. Zo bestaan de kaarsen onder andere uit de kleuren ‘cloudy white’, ‘honeycomb yellow’ of ‘fresh olive’. Daarnaast zijn de Bolsius rustieke kaarsen verkrijgbaar in verschillende geuren waaronder vanille, kaneel en lavendel. Deze geuren zijn gebaseerd op natuurlijke oliën waardoor ze subtiel en niet overheersend zijn. Dit zorgt voor een aangename sfeer in huis. </p

Verschillende maten en branduren

Stompkaars groot, bolkaars en de dinerkaarsen: ze komen allemaal uit het assortiment van Bolsius rustieke kaarsen. De kaarsen zijn verkrijgbaar in verschillende maten. De meeste kaarsen hebben een diameter van 68mm. Verder zijn de hoogtes verschillend per model, de kleinere kaarsen zijn 80 cm hoog, en de hogere kaarsen zijn 190cm hoog. Dan is er nog een midden model beschikbaar met een hoogte van 130 cm. De branduren van deze kaarsen hangen af van de hoogte: de kleinste brandt tot 35 uur, de middelste tot 60 uur en de grootste tot 85 uur.

Bolsius rustieke kaarsen bestellen

Wil je genieten van de sfeervolle Bolsius rustieke kaarsen? Bestel dan de kaarsen bij ons. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende groottes en geuren. Via onze webshop kan je gemakkelijk een bestelling plaatsen. Bestel je je pakket voor 16:00 uur? Dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis!

Heb je nog vragen over de rustieke kaarsen van Bolsius of over een van onze andere producten? Stel deze dan aan onze klantenservice medewerkers. Ze staan klaar om al je brandende vragen te beantwoorden. Je kunt ons een e-mail sturen op info@marskramer.nl of bel ons tijdens kantooruren op 085-0499417.