Bolsius herdenkingslicht

Het Bolsius herdenkingslicht is een van de mooie kaarsen uit het assortiment van Bolsius. Met het Bolsius herdenkingslicht kan je op je eigen speciale manier een dierbare herdenken.

2 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

2 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Het Bolsius herdenkingslicht is een van de mooie kaarsen uit het assortiment van Bolsius. Met het Bolsius herdenkingslicht kan je op je eigen speciale manier een dierbare herdenken. De kaars is verkrijgbaar in verschillende ontwerpen. Ben je op zoek naar het Bolsius herdenkingslicht? Kijk dan snel verder naar het assortiment van Marskramer.nl.

Het ontwerp van Bolsius herdenkingslicht

Het Bolsius herdenkingslicht is verkrijgbaar in meerdere ontwerpen. Hierdoor kan er voor elke persoonlijke voorkeur en herdenkingsgelegenheid een passend licht gevonden worden. De klassieke kaars is in een potje verkrijgbaar. Hierop kan een afbeelding van een engel te zien zijn, of er is een ander religieus symbool te zien. Het Bolsius herdenkingslicht komt met een deksel, waardoor de kaars niet snel uitwaait. Dit ontwerp kan een troost bieden en is geschikt om een geliefden te herdenken.

De kleur van Bolsius herdenkingslicht

De kaarsen van Bolsius worden in meerdere kleuren aangeboden. Zo is er een Bolsius herdenkingslicht rood en een Bolsius herdenkingslicht crème. Beide kaarsjes hebben een gouden deksel, waardoor de kaars niet zo makkelijk uitwaait. Hierdoor heeft de kaars 50 branduren.

Bolsius herdenkingslicht gebruiken

Het herdenkingslicht is geschikt voor zowel thuisgebruik als voor in kerken. Daarnaast is het kaarsje door onder andere het deksel geschikt voor buiten. Zo staat de kaars mooi op een begraafplaats. Door het ontwerp en subtiele geur zijn ze geschikt voor verschillende religieuze en spirituele tradities. Hierdoor kunnen de kaarsjes een troostende aanwezigheid bieden tijdens herdenkingsdiensten en begrafenisplechtigheden.

Over Bolsius

Bolsius heeft veel kaarsen in hun grote assortiment. Van rustieke kaarsen tot aan geurkaarsen: Bolsius heeft het allemaal. Daarnaast ben je voor accessoires zoals kandelaars en kaarsenhouders bij Bolsius aan het juiste adres. De kaarsen zijn altijd verkrijgbaar in diverse kleuren en maten, waardoor er voor elke gelegenheid wel een passende kaars te vinden is.

Bolsius herdenkingslicht bestellen

Wil je een dierbare herdenken met het licht van Bolsius? Bestel het herdenkingslicht dan bij ons. Via onze webshop kan je gemakkelijk een bestelling plaatsen. Daarnaast wordt je pakket al de volgende dag geleverd als je deze voor 16:00 uur besteld.

Heb je nog vragen over de kaarsen van Bolsius of over een van onze andere producten? Stel deze dan aan onze klantenservice medewerkers. Ze staan klaar om al je brandende vragen te beantwoorden. Je kunt ons een e-mail sturen op info@marskramer.nl of bel ons tijdens kantooruren op 085-0499417.