Easy Induction

BK Easy Induction pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, maar in het bijzonder voor inductie! De aluminium pannen warmen snel op en hebben een perfecte warmteverdeling, waardoor je minder energie verbruikt. Bekijk de complete serie hier bij Marskramer.

12 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

12 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

BK Easy Induction bij Marskramer

Ben je op zoek naar de perfecte pannen voor inductie? Dan zijn de BK Easy Induction pannen perfect voor jou! Dankzij de PFAS-vrije keramische coating met anti-aanbakeigenschappen kun je ingrediënten korter en heter bakken, met behoud van hun vitaminen en structuur. De coating is milieuvriendelijk geproduceerd en krasbestendig, de grepen zijn stevig en worden minder snel heet. Het aluminium van de pan warmt snel en gelijkmatig op. Daarbij vervormt de bodem niet én is de pan geschikt voor de oven (tot 160 °C). Met de BK Easy Induction pannen bak je gezond op alle warmtebronnen. Naast inductie is deze serie ook zeer geschikt voor gas, elektrisch, halogeen, keramisch en mag in de oven.

Voordelen van BK Easy Induction

BK Easy Induction pannen zijn super snel warm en klaar om gebruikt te worden. De krasvaste PFAS-vrije coating gaat lang mee en is bestand tegen hoge temperaturen. Deze serie is zeer uitgebreid en bestaat uit koekenpannen in verschillende maten, maar ook wokpannen, grilpannen en hapjespannen. Allemaal voor inductie te gebruiken!

Vragen over BK pannen?

Heb jij vragen over de BK pannen in ons assortiment? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij zijn telefonisch bereikbaar tijdens kantoortijden, en kunnen altijd via de mail benaderd worden.