Easy Basic Ceramic

BK Easy Basic Ceramic pannen laten zien dat een gezonde levensstijl en gemak heel goed samen kunnen gaan. Dankzij de kras vaste keramische, milieuvriendelijke coating kun je ingrediënten korter en heter bakken met behoud van vitaminen! Bekijk de complete serie hier bij Marskramer.

3 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

3 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

BK Easy Basic Ceramic bij Marskramer

Ben je op zoek naar een goede koekenpan voor een goede prijs? Dan zijn de BK Easy Basic pannen perfect voor jou! De BK Easy Basic laat zien dat gemak en een gezonde levensstijl prima samen kunnen gaan. Dankzij de krasvaste keramische, milieuvriendelijke coating (vrij van PTFE en PFOA) kun je ingrediënten korter en heter bakken (tot 400°C), met behoud van vitaminen. De aluminium pannen warmen snel op en hebben een perfecte warmteverdeling, waardoor je minder energie verbruikt. De ergonomische koudgreep zorgt voor een veilige grip onder alle omstandigheden. De pannen zijn geschikt voor koken op gas, keramisch, halogeen, elektrisch en zijn geschikt voor de oven (tot 160°C).

Voordelen van BK Easy Basic Ceramic

BK Easy Basic Ceramic pannen zijn energiebesparend dankzij het aluminium dat snel opwarmt. De pannen hebben een perfecte warmteverdeling zodat jou gerecht overal goed verwarmt wordt. Deze serie bestaat uit koekenpannen in verschillende maten, maar ook wokpannen en hapjespannen. Allemaal te gebruiken voor alle warmtebronnen behalve inductie. Ben je op zoek naar pannen voor op inductie? Bekijk dan de BK Easy Induction collectie hier bij Marskramer.

Vragen over BK pannen?

Heb jij vragen over de BK pannen in ons assortiment? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij zijn telefonisch bereikbaar tijdens kantoortijden, en kunnen altijd via de mail benaderd worden.