Ajax

Met Ajax producten is schoonmaken in een mum van tijd gedaan! Gebruik Ajax schoonmaakmiddel om vette aanslag in de keuken weg te poetsen, of gebruik Ajax reinigingsmiddel om de badkamer schoon te houden. En met Ajax allesreiniger laat jij overal in huis een frisse geur achter! Kalk vlekken verwijderen in de badkamer? Ajax anti-kalk is de oplossing! Bekijk hieronder de Ajax collectie van Marskramer.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Ajax van Markramer

Ben jij op zoek naar Ajax allesreiniger, anti-kalk, of glasreiniger? Dan ben je bij Marskramer aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid aanbod Ajax schoonmaakproducten waarmee jij het leven een beetje aangenamer kunt maken. Dankzij Ajax kun je namelijk snel schoonmaken, zodat je meer tijd hebt voor leuke dingen doen! Zij zijn al meer dan 50 jaar een begrip in Nederland, en heeft zich in die tijd herhaaldelijk bewezen als goed schoonmaakmiddel!

Frisse geurtjes

Vieze luchtjes behoren tot het verleden met het gebruik van Ajax schoonmaakmiddel! Overal waar jij dit gebruikt laat je een spoor van frisse luchtjes achter. Geen penetrante ammoniak stank meer, maar de frisse geur van lavendel of eucalyptus in jouw keuken en badkamer! Zo ziet het er niet alleen schoon uit, maar ruikt het zelfs schoon!

Ajax anti-kalk

Heb jij last van lelijke witte vlekken op de vloer of muren van je badkamer, of vieze randjes onder de kranen? Leidingwater bevat vaak veel kalk, wat zich in verloop van tijd ophoopt en verstoppingen en lelijke vlekken kan veroorzaken! Gebruik Ajax anti-kalk om hier een einde aan te maken!

Glas schoonmaken

Op glazen oppervlakten zie je elk kleine vlekje, en dit kan schoonmaken extra lastig maken! Geen probleem. Ramen, douchehokjes en spiegels schoonmaken doe je met Ajax glasreiniger! Vlekken hebben geen schijn van kans tegen Ajax!

Vragen over Marskramer producten?

Heb jij nog vragen over de producten in Marskramer’s assortiment? Neem dan gerust even contact op met onze klantenservice. Zij beantwoorden je vragen graag. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren, en je kunt je vraag natuurlijk ook altijd via de mail naar ons toesturen!