Luva Kunststof Werkborstel Union

3,49
Online uitverkocht!
Luva Kunststof Werkborstel Union

Omschrijving

Maak je schoonmaakroutine efficiënter en effectiever met de Luva kunststof werkborstel union in het wit. Deze veelzijdige borstel is een onmisbaar hulpmiddel voor allerlei schoonmaakklussen in huis, op kantoor of in de werkplaats.

Gemaakt van hoogwaardig kunststof en union, is deze borstel ontworpen om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen dagelijks gebruik. De union haren zorgen voor een effectieve reiniging, zelfs op ruwere oppervlakken.
Of je nu vloeren, muren, tegels, voegen of andere oppervlakken schoonmaakt, deze borstel klaart de klus. Zijn veelzijdigheid maakt hem ideaal voor zowel binnen- als buitengebruik, waardoor hij geschikt is voor een breed scala aan schoonmaaktaken.

Voeg de Luva kunststof werkborstel union in het wit toe aan je schoonmaakgereedschap en ervaar het gemak en de efficiëntie die het biedt bij al je schoonmaakklussen. Met zijn duurzame constructie, veelzijdigheid en ergonomisch ontwerp is deze borstel een waardevolle toevoeging aan elk huishouden of werkplaats!

Merk: Luva. Materiaal: kunststof, union. Kleur: wit.

Meer informatie

Meer informatie
Artikelnummer101-1228
EAN Code8712158112239
Lengte verpakking CM20
Breedte verpakking CM5
Hoogte verpakking CM5
LichteffectenNee
GeluidseffectenNee
Gebruikt batterijNee
Batterij inbegrepenNee

Productvragen

Geen klantvragen