Linea raamwisser 35 cm

5,49
Online uitverkocht!
Linea raamwisser 35 cm

Omschrijving

Ontdek de Linea Raamwisser van 35 cm, een hoogwaardige tool voor het streepvrij drogen van ramen en andere glazen oppervlakken. Met een royale breedte van 35 cm maakt deze raamwisser het reinigen van grote oppervlakken moeiteloos en efficiënt.

Belangrijke kenmerken:

1. Hoogwaardige kwaliteit: Onze Linea raamwisser staat garant voor hoogwaardige prestaties en duurzaamheid, zodat je langdurig kunt genieten van streepvrije glans.
2. Breedte van 35 cm: Met een royale breedte is deze raamwisser ideaal voor het snel en effectief drogen van grote ramen en glasoppervlakken, waardoor je kostbare tijd bespaart.
3. Streepvrij resultaat: Dankzij het doordachte ontwerp en hoogwaardige materialen biedt de raamwisser een streepvrij resultaat, waardoor je ramen er glanzend schoon uitzien.
4. Geribbeld handvat: Het geribbelde handvat zorgt voor een comfortabele en stevige grip tijdens het gebruik, zelfs wanneer je de raamwisser nat vasthoudt.

De Linea Raamwisser van 35 cm is de perfecte metgezel voor het onderhouden van een helder zicht door je ramen en het moeiteloos behouden van de glans op andere glazen oppervlakken. Voeg deze handige tool toe aan je schoonmaakarsenaal voor een vlekkeloze en stralende afwerking.

Meer informatie

Meer informatie
Artikelnummer101-0969
EAN Code5410541150969
Lengte verpakking CM26
Breedte verpakking CM38
Hoogte verpakking CM1
LichteffectenNee
GeluidseffectenNee
Gebruikt batterijNee
Batterij inbegrepenNee

Productvragen

Geen klantvragen