Maak opruimen weer leuk!

Te veel spullen in huis en te weinig ruimte om deze op te bergen? Lees hier hoe je met onze kleurige opbergkratjes stijlvol al je spullen in huis kwijt kunt!

De opbergkratjes zijn multi inzetbaar én passen goed in elke kamer. Dat ruimt mooi op! We hebben vier stylingtips voor je op een rijtje gezet.

1. Gebruik de kratjes in de kinder-/hobbykamer

Kinderkamers staan bekend als de meest rommelige kamers van het huis. Door het vele speelgoed en alle andere prullaria, blijf je opruimen. Gebruik daarom onze opbergkratjes om hier al het speelgoed en boekjes in op te bergen! Ze zijn verkrijgbaar in formaten 7 en 11 liter, waardoor er genoeg ruimte is voor je rommelige spulletjes. Combineer meerdere kleuren met elkaar voor een speels effect.

2. Opbergkratjes als wanddecoratie

Een lege muur in huis en geen inspiratie wat je er mee moet? Hang de kratjes aan je muur! Zet er een plantje in of gebruik andere decoratie en tover zo jouw kale muur om tot een mooie sfeervolle wand. De kratjes zijn beschikbaar in de trendy kleuren dark grey, warm pink, light grey of grey green.

3. Gebruik ze als multifunctionele bijzettafel!

De opbergkratjes passen precies op elkaar, waardoor je er makkelijk een tafeltje van kunt maken. Zet er een houten plankje op en je bent klaar! Omdat de kratjes in rustige tinten verkrijgbaar zijn, zullen ze bij elk interieur passen. Daarnaast creëer je daarmee nog meer opbergruimte voor overbodige spulletjes in huis!

4. Kratje op de fiets

Een te zware boodschappentas die niet op je fietsrekje past? Gebruik dan onze opbergkratjes als fietsmand! Het geeft je fiets een kleurrijke boost en ze zijn harstikke handig voor het vervoeren van spullen op je fiets.

Hoe ga jij ze stylen? Deel jouw kratjes met #marskramer