Voedselorganizers

Als jij een handige manier nodig hebt om je eten te bewaren moet je bij Marskramer zijn. Wij hebben een ruim assortiment aan voedselorganizers. Van voorraadpot tot diepvriesbakje en van lunchtrommel tot yoghurtpot, bij Marskramer vind je gegarandeerd wat je zoekt. Onze brede collectie aan bewaaropties vind je op deze pagina.

6 producten

Filter

6 producten

Filter

Je eten bewaar je met Marskramer

Heb jij heerlijk gekookt, maar heb je nu genoeg over om nog dagen van te eten? Of heb jij bewust voor twee dagen gekookt en heb je nu een manier nodig om de maaltijd voor morgen te bewaren? Dan heeft Marskramer de oplossing! Wij hebben een ruime collectie voedselorganizers die jij kunt gebruiken om je eten in te bewaren.

Met ons grote assortiment aan diepvriesbakjes in verschillende formaten vind jij altijd de juiste optie. Uiteraard wil je een bakje waar al je eten in past, maar die ook in je vriezer past! Heb je er meer dan één nodig, kijk dan een keer naar de volledige sets. Op die manier ben je in één keer klaar!

Ook voor het bewaren van ander voedsel hebben wij opties. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze voorraadpotten, want deze zijn ideaal voor het bewaren van pasta of cruesli! Bovendien zien ze er ook heel stijlvol uit, en geven ze jouw keuken net dat beetje extra uitstraling waar je misschien wel naar op zoek was.

Eten en drinken voor onderweg

Als je de hele dag van huis bent is het vaak lastig om je eten op een handige manier mee te nemen. Wat je ook mee wilt nemen, wij bij Marskramer bieden de oplossing. Zo hebben wij standaard broodtrommels voor op school of op het werk, maar ook lunchboxen en lunchpotten. Deze zijn extra handig als je ’s middags een salade of een portie yoghurt wilt eten!

Ook hoef je ’s middags geen dorst te lijden, want we hebben een ruim aanbod aan drinkbekers. Handige bekers met verschillende deksels die nooit lekken, waterflessen met handige tuit, en thermoskannen met bekers die jouw drinken warm of koud houden, zodat je ze altijd op hun lekkerst kunt drinken!

Vragen over Marskramer producten?

Heb jij nog vragen over de bewaaropties die Marskramer biedt? Neem daarvoor gerust contact op met onze klantenservice. Zij hebben een antwoord op al jouw vragen en helpen je graag verder. De klantenservice kan telefonisch bereikt worden tijdens kantooruren, en een mail sturen met jouw vraag is natuurlijk ook mogelijk.