Bewaardozen

Zoek jij een handige manier om de kliekjes van vandaag te bewaren, zodat je er later nog een keer van kunt genieten? Ben jij het beu om elke avond eten weg te moeten gooien omdat je te veel hebt gekookt? Dan zijn de bewaardozen van Marskramer de oplossing die jij nodig hebt. Je bekijkt onze brede collectie bewaardozen en diepvriesbakjes op deze pagina!

150 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

150 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Eten bewaren met Marskramer diepvriesbakjes

Ben jij op zoek naar een handige manier om je eten te bewaren, zodat je er later van kunt genieten? Als je te veel eten hebt bereid zijn diepvriesbakjes de makkelijkste manier om verspil te voorkomen. Markskramer heeft een ruim assortiment aan diepvriesbakjes van grote merken als Westmark, Emsa en Rotho!

Nooit meer eten weggooien

Overgebleven eten berg je makkelijk op in een bewaardoos. Sluit her bakje goed af en plaats hem in de vriezer, en je kunt hem ontdooien en ervan genieten wanneer je maar wilt! Het formaat van de bakjes en dozen is natuurlijk wel belangrijk: al je eten moet er in passen, maar de bakjes moeten ook in je vriezer passen!

Ook voor in de koelkast hebben wij handige bewaaropties! Zo zijn er handige bakjes speciaal voor het vers bewaren van vleeswaren en kaas, maar ook bakjes waarin je een maaltijd vers kunt bewaren voor de volgende dag!

Vragen over Marskramer producten?

Mocht je nog vragen hebben over de producten in het Marskramer assortiment, schroom dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice! Zij hebben een antwoord op elke vraag, en helpen je graag. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren, en een mail sturen met jouw vraag is natuurlijk ook altijd mogelijk!