Snijders

Een keukensnijder is een handig gereedschap om te gebruiken voor het snijden van groenten, fruit of vlees. Verder zijn er nog veel andere speciale varianten van een keukensnijder, zoals een mozzerella snijder, een aardappelsnijder of een ananassnijder.

16 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

16 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Een keukensnijder is een handig gereedschap om te gebruiken voor het snijden van groenten, fruit of vlees. Verder zijn er nog veel andere speciale varianten van een keukensnijder, zoals een mozzerella snijder, een aardappelsnijder of een ananassnijder. Ontdek ons assortiment, wellicht kan een keukensnijder jou helpen in de keuken.

Een keukensnijder voor groente

Een keukensnijder is een klein apparaatje die je eenvoudig gebruikt. Het helpt je in de keuken met het snijden van onder andere groentes, fruit of vlees. Zo hebben we een champignonsnijder. Dit is een snijder die je al gemakkelijk kan gebruiken met een hand. Je klapt de snijder open en legt de champignon op het snijdeel. Vervolgens klap je de snijder dicht en is de champignon in stukjes gesneden.

Fruit snijden met een keukensnijder

Naast dat we snijders hebben voor groente, hebben we ook snijders die je helpen om fruit te snijden. Een ananassnijder helpt je bijvoorbeeld om het snijden van een ananas makkelijker te maken. Dit is een kleine boor die het eetbare deel van de ananas eruit haalt. Daarnaast hebben we de welbekende appelsnijder in het assortiment. Dit is een fijn apparaatje dat je helpt om gemakkelijk een appel in gelijke stukjes te snijden. Erg handig voor als je stukjes fruit wil uitdelen!

Andere handige snijders

Verder zijn nog veel meer andere handige snijders die jou zou kunnen helpen in de keuken. Met een pizzames kan je een pizza in punten snijden. Het mes is een soort roller, waardoor je zonder moeite de bodem doorsnijdt. Een mozzarellasnijder en een eiersnijder lijken wat betreft de werking op een champignonsnijder. Het stuk fruit, groente of andere ingrediënt dat je op de snijder legt, wordt in stukjes gesneden. Als je je eigen verse frietjes wil maken, is de patatsnijder een erg handige keukentool. Deze snijder zorgt ervoor dat de aardappel in patat-strookjes veranderd. De patatsnijder en aardappelsnijder zijn hetzelfde wat betreft de werking. Naast aardappel, kan je hier ook wortels of komkommers hierin snijden. Een elektrisch mes kan je helpen bij het snijden van bijvoorbeeld bevroren vlees of brood.

Bestellen bij Marskramer

Een keukensnijder kan je helpen bij het snijden van verschillende fruit en groentes. Met een snijder voor het juiste ingrediënt word je de beste kok. Als je de juiste snijder voor jou hebt gevonden, kan je deze gemakkelijk online bestellen. Zodra wij je bestelling hebben ontvangen, gaan we meteen aan de slag om het pakketje op te sturen. Bestel je op werkdagen voor 16:00 uur? Dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis!

Heb je nog vragen over een keukensnijder of over een van onze andere producten? Stel deze dan aan onze klantenservice medewerkers. Ze staan klaar om al je brandende vragen te beantwoorden. Je kunt ons een e-mail sturen op info@marskramer.nl of bel ons tijdens kantooruren op 085-0499417.