Peper en zoutmolens

Ieder gerecht wordt op smaak gebracht met peper of zout. Daarom biedt Marskramer diverse peper en zout molens aan. Of je nou lang of kort in de keuken staat: een peper en zout molen mag niet ontbreken in jouw keuken. Met een peper en zout molen tover je iedere dag een smaakvol gerecht op tafel in een handomdraai! 

12 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

12 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Een peper en zoutmolen voor iedere keuken

In ons assortiment zijn allerlei soorten molens te vinden van verschillende materialen en merken. Zo vind je bijvoorbeeld de houten peper en zoutmolen van Amefa of een kunststof peper en zoutmolen van het merk Westmark. Door de keuze in materialen is er voor iedere keuken wel een passende optie te vinden. De molens variëren in hoogte. Je kunt ze vinden vanaf 13 cm hoog zodat ze nog prima in je keukenkastje passen of in je kruidenrekje. De grootste peper en zoutmolen is 35cm hoog en kun je perfect een mooi plekje op het aanrechtblad geven. Door de mooie luxe uitstraling heb je hierdoor gelijk een leuke accessoire toegevoegd aan het interieur van je keuken. Iedere peper en zoutmolen is navulbaar en dus te gebruiken voor een lange tijd. Schaf je peper en zout molen aan per twee of los van elkaar, zodat je een set helemaal naar eigen smaak kunt samenstellen.

Handig in gebruik

Onze peper en zout molens zijn handig in gebruik. In tegenstelling tot peper en zout stellen met een strooidop, loop je bij het gebruik van een molen veel minder snel het risico dat je teveel zult toevoegen aan je maaltijd. Vaak komt er toch net iets meer uit dan dat je zou willen of nog erger: het deksel schiet los en bijna de volledige inhoud komt mee. Bij een peper en zoutmolen is dit niet het geval, omdat je helemaal zelf in de hand hebt hoeveel er van deze specerijen fijngemalen moet worden. Hierdoor kun je veel beter doseren en kun je nog wat extra toevoegen indien nodig. Door de specerijen vers fijn te malen, komen de smaken veel beter vrij dan wanneer je voorgemalen kruiden gebruikt en zul je zien dat je minder nodig hebt. Hierdoor gaat de inhoud van een peper en zout molen langer mee en is deze zuiniger in gebruik dan een standaard peper en zout stel.

Vragen over een peper en zoutmolen?

Bij vragen over een peper en zoutmolen of ander kookgerei kun je telefonisch contact opnemen met de klantenservice van Marskramer. Zij hebben een antwoord op al jouw vragen en staan tussen 8:30 en 17:00 voor je klaar. Mocht je buiten kantooruren een vraag hebben, kun je natuurlijk ook altijd een mailtje sturen met jouw vraag. Je kunt er zeker vanuit gaan dat deze zo spoedig mogelijk wordt beantwoord!