Opscheplepels

Een spatel, pollepel, ijslepel of een spaghettitang: het zijn allemaal opscheplepels. Het is handig keukengerei voor wanneer je een gerecht wil maken.

30 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

30 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Een spatel, pollepel, ijslepel of een spaghettitang: het zijn allemaal opscheplepels. Het is handig keukengerei voor wanneer je een gerecht wil maken. Daarbij komen opscheplepels ook van pas wanneer je eten wil gaan uitserveren. Ontdek ons assortiment opscheplepels en geniet van het gemak die de lepels met zich meebrengen.

Soorten opscheplepels

Bij Marskramer hebben we veel verschillende soorten opscheplepels. Zo hebben we bijvoorbeeld spatels waarmee je je gemakkelijk je eten kan bakken, roeren en serveren. Sommige spatels hebben een gekartelde snijkant, waarmee je het eten ook nog kan doorsnijden. Het is dus een veelzijdig hulpmiddel in de keuken. Daarnaast heb je verschillende saus- en soeplepels. Hiermee kan je de saus en soep roeren en eenvoudig in kommen gieten. Verder hebben we in ons assortiment ook verschillende schuimspanen. Dit is een keukengerei die erg fijn is voor het opscheppen van eten wat heeft gekookt in water, want door de kleine gaatjes in de lepel kan het water weglopen uit de lepel. Met een spaghettitang of lepel kan je je gerecht soepel uit de pan scheppen, zonder dat het steeds terugglijdt.

Opscheplepels sets

Opscheplepel sets zijn handig wanneer je direct meerdere lepels of spatels nodig hebt. De houten Westmark pollepels komen bijvoorbeeld in een set van 3 en zijn eenvoudig te gebruiken om voedsel in een pan, wok of mengkom te roeren en te mengen.

Materialen opscheplepels

De lepels kunnen bestaan uit verschillende fijne materialen. Zo bestaat een pollepel vaak uit hout, deze kunnen gemakkelijk met de hand af gewassen worden na gebruik. Spatels zijn vaak gemaakt van kunststof. Dit keukengerei is hittebestendig tot vaak 220 graden en kan in de vaatwasser. Een ijslepel kan gebruikt worden in een ijssalon, maar is ook prima om thuis in de keuken te gebruiken. Onder andere crèmes, mousses, rijst of puree kan je met de ijslepel vormen tot een mooie bol.

Opscheplepels bestellen

Met opscheplepels heb je gemak in de keuken tijdens het koken en serveren van je gemaakte gerechten. Je kan kiezen uit lepels van verschillende vormen en materialen. Heb je een keuze gemaakt tussen de verschillende lepels? Bestel deze dan gemakkelijk online. Zodra wij je bestelling hebben ontvangen, gaan we meteen aan de slag om het pakketje op te sturen. Bestel je op werkdagen voor 16:00 uur? Dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis!

Heb je nog vragen over opscheplepels of over een van onze andere producten? Stel deze dan aan onze klantenservice medewerkers. Ze staan klaar om al je brandende vragen te beantwoorden. Je kunt ons een e-mail sturen op info@marskramer.nl of bel ons tijdens kantooruren op 085-0499417.