Openers

De naam zegt het al: een opener is een handige tool om een blik, pot of fles snel te openen. Wel zo fijn wanneer je na een lange dag thuis komt en je toe bent aan een snelle hap of een lekker drankje. Een opener is dan ook onmisbaar in iedere keukenlade. Dit voorkomt niet alleen de nodige frustratie, maar bovendien ook een hoop pijn aan je handen als het zelf opendraaien niet lukt omdat je onvoldoende grip hebt. In ons assortiment vind je verschillende soorten openers die je een handje helpen bij het losdraaien van echt ieder soort deksel of dop!

22 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

22 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Blik openen? Een blikopener klaart de klus!

Iets waar je misschien niet meteen aan denkt is het kopen van een blikopener. Dit stukje kookgerei lijkt misschien niet zo essentieel, omdat de meeste blikken tegenwoordig zijn voorzien van een lipje waarmee je het blik kunt opentrekken. Toch is het ideaal om over een opener voor blikken te beschikken, want hoe vervelend is het als je geen opener in huis hebt? Bijvoorbeeld in gevallen wanneer het lipje even niet zo goed dienst doet en afbreekt. Klem de opener op de rand van het blik, even draaien en voila: je blik is alsnog binnen een handomdraai geopend! Al onze blik openers zijn van goede kwaliteit en voorzien van scherpe rvs snijbladen die gemakkelijk door het deksel van elk standaard blik snijden.

Wil je er zeker van zijn dat je jezelf niet in de vingers snijdt? Kijk dan eens bij de blikopeners van Brabantia. Deze snijden het blik namelijk open zonder dat er gekartelde randen achter blijven waaraan je je zou kunnen snijden.

Open ieder flesje moeiteloos met een flesopener

Ontdop ieder biertje of ander flesje met kroonkurk gemakkelijk met een fles opener. Naast het oude vertrouwde standaard model opener, verkopen we ook multifunctionele exemplaren die zijn uitgerust met een kurkentrekker. Super handig voor wanneer je er weer eens achter bent gekomen dat je geen fles met een draaidop maar met kurk heb gekocht. Zo hoef je niet met ander gereedschap aan de slag en ben je er zeker van dat jij je gasten geen wijn met stukjes kurk serveert.

Vier je binnenkort je verjaardag of heb je een ander leuk feestje gepland en verwacht je veel gasten? Dan is het praktisch om wat extra openers op tafel te leggen zodat iedereen tegelijk kan genieten van zijn/haar drankje. Naast een los exemplaar verkopen we daarom ook een set van twee zodat je voordelig meerdere openers tegelijk kunt aanschaffen.

Een opener koop je voordelig bij Marskramer

Bij Marskramer gaat er een wereld voor je open. Een opener van merken als Brabantia, Leifheit of Westmark vind je bij ons voor een voordelige prijs. Last minute toch nog een opener nodig? Geen probleem. Wanneer je op werkdagen voor 16:00 een bestelling plaatst, heb je jouw bestelde opener morgen al in huis! Liever één van onze openers kopen die van alle gemakken voorzien is? Bekijk dan ook eens onze universele of allesopeners die zowel potten, blikken als flessen voor je openen.