Kookwekkers

Kookwekkers zijn hét geheugensteuntje om je gemaakte ovenschotel op tijd uit de oven te halen of je pan pasta van het vuur te halen. Wel zo prettig wanneer je een diner van meerdere gangen aan het voorbereiden bent en er beslist niets in de soep mag lopen. Maar ook bij het maken van een perfect gekookt eitje zijn kookwekkers onmisbaar. Met een kookwekker heb je altijd de garantie dat je maaltijden goed gegaard zijn en voorkom je aangekoekte pannen of verbrande gerechten. Daarnaast kunnen kookwekkers ook voor andere doeleinden gebruikt worden en is het in meerdere situaties een handig hulpmiddel. Bijvoorbeeld om je kind te laten weten wanneer de drie minuten tandenpoetsen voorbij zijn of om je eraan te herinneren dat het tijd is om je haarverf uit te spoelen. Een ding is zeker: met kookwekkers in ons leven zijn we er altijd op tijd bij!

10 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

10 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Digitale of analoge kookwekker kopen

Bij Marskramer kun je terecht voor zowel een nostalgische analoge kookwekker als een moderne digitale kookwekker. Analoge kookwekkers bevatten een draaimechanisme en zijn eenvoudig te bedienen. Draai de wekker naar het juiste aantal minuten en wachten maar! De wekker loopt vanzelf af en je hoeft deze niet meer te bedienen als deze eenmaal is opgedraaid. Ideaal wanneer je net je handen vuil hebt en eigenlijk net even geen tijd hebt om de wekker af te zetten.

Ben je pietje precies en op zoek naar een wekker die tot op de minuut nauwkeurig is? Kies dan voor een digitale kook wekker. Hierbij kun je, in tegenstelling tot een analoog exemplaar, ook de resterende tijd in seconden exact op het display aflezen en de tijd heel precies instellen.

Leuke kookwekker nodig? Shop bij Marskramer!

De leukste kookwekkers en nog veel meer kookgerei koop je natuurlijk bij Marskramer. Onze kookwekkers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs zodat ze niet zullen misstaan in je keuken. Van eivormige designs tot gekleurde wekkers die wat strakker zijn vorm gegeven: er zit altijd wel een wekker tussen die past bij jouw interieur. Zet de wekker naast je neer of hang hem op zodat je de tijd nooit uit het oog verliest. De digitale kookwekkers van Brabantia bevatten een handige magneetstrip aan de achterkant zodat je de kook wekker gemakkelijk aan de afzuigkap of aan bijvoorbeeld de koelkast kunt bevestigen.

Bestel je één van onze leuke kookwekkers op werkdagen voor 16:00, dan wordt deze de volgende dag al bezorgd en kun je direct aan de slag achter het fornuis. Bekijk nu ons assortiment en kies jouw favoriete exemplaar!