Keukenscharen

Een keukenschaar is onmisbaar. Even snel een verpakking openknippen is wel zo makkelijk met een schaar. Omdat je de schaar vaak in de keuken nodig zult hebben, is het ideaal om hem gewoon in je bestek- of keukenlade te kunnen leggen. Zo is de keukenschaar altijd binnen handbereik. Maar behalve de universele keukenschaar, bestaan er ook een kruidenschaar en een vleesschaar. Hiermee kun je je heerlijke gerechten nog verder verfijnen. Kijk dus snel verder!

10 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

10 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Universele keukenschaar

Allereerst hebben we de universele keukenschaar in ons assortiment. Deze keukenscharen hebben een prettig handvat en kunnen voor allerlei dingen worden gebruikt. Vooral voor het openknippen van verpakkingen zijn deze scharen ideaal. Maar je kunt een universele keukenschaar ook gebruiken om even een stuk papier af te knippen of om bakpapier op maat te knippen. Ben je linkshandig? Dan is onze linkshandige keuken schaar wellicht wat voor jou. Deze heeft het handvat net andersom, zodat hij lekkerder in de linkerhand ligt.

Kruidenschaar

Gebruik jij vaak verse kruiden in je gerechten? Dan weet je ook dat het soms een flinke uitdaging kan zijn om dit allemaal fijn te snijden. Nu kun je hiervoor ook een schaar gebruiken. Wellicht gebruikte je tot nu toe de gewone keukenschaar. Echter is dat niet aan te raden, omdat je de schaar overal voor gebruikt, waardoor hij niet de schoonste is. Bovendien werkt het niet erg efficiënt, omdat de schaar maar één knipgedeelte heeft.

Daarom verkopen wij ook een kruidenschaar. Deze heeft vijf scherpe messen naast elkaar, waardoor het een stuk sneller is om de kruiden te knippen. Dankzij de bijgeleverde kam kun je eenvoudig de kruiden die tussen de messen blijven zitten wegvegen, zodat je alles kunt gebruiken. Na gebruik was je de schaar gewoon af of kun je hem zelfs in de vaatwasser doen. Met deze keukenschaar wordt het nog leuker om je gerecht met verse kruiden te verfijnen.

Vleesschaar

Het kan soms een behoorlijke uitdaging zijn om je vlees te snijden. Zeker wanneer er nog veel botjes en spieren in zitten. Daarom kan een vleesschaar in zo’n geval goed van pas komen. Je kunt het vlees met deze praktische keukenschaar gewoon in stukken knippen en je knipt zonder problemen door de hardere delen heel. Bovendien kan je ook heel makkelijk het vel van een kalkoen of kip doorknippen en het vlees verdelen.

De vleesscharen beschikken over een vergrendeling, zodat ze veilig kunnen worden opgeborgen. Ze zijn namelijk erg scherp, zodat je goed door het vlees kunt komen. Ook liggen ze prettig in de hand en kun je er door het praktische ontwerp veel kracht mee zetten. Vlees “snijden” is nog nooit zo makkelijk geweest!

Beste keukenschaar kopen bij Marskramer

Bieslook, peterselie, een lekker stukje vlees – je kunt het allemaal met de juiste schaar in de gewenste grootte knippen. Bij Marskramer vind je verschillende keukenscharen in het assortiment, zodat je de schaar voor jouw doeleinden kunt uitkiezen. Bestel de keukenschaar vandaag nog voor 16:00 uur en heb hem de volgende werkdag al in huis. Vanaf € 29,99 heb je bovendien gratis verzending. Of kom langs een van onze ongeveer 50 fysieke winkels, die verspreid door het land te vinden zijn. Dan kun je de keukenschaar eerst met eigen ogen bekijken en vervolgens je keus maken. Ook voor een groot assortiment aan ander keukengerei kun je bij ons terecht.