Dunschillers

Een dunschiller is kookgerei dat zeker niet mag ontbreken in jouw besteklade. Hiermee kun je namelijk vele kanten uit. In het voorjaar is het onmisbaar om de asperges te schillen, maar je kunt ze ook voor andere dingen inzetten zoals voor aardappels, wortels en komkommer. Bovendien zijn ze in verschillende versies verkrijgbaar.

18 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

18 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Wat is de beste dunschiller?

Het is vooral belangrijk dat de dunschiller scherp is, zodat hij overal met gemak langs schilt. Daarnaast moet hij lekker in de hand liggen, zodat je er ook de aardappels voor een grote pan stamppot zonder zere handen mee kunt schillen. Bovendien wil je natuurlijk niet dat er onnodig schilresten verloren gaan, daarom wil je een dunschiller die zuinig schilt. Tot slot is het belangrijk dat jij er goed mee over weg kunt. De een heeft liever een dunschiller die er meer als een kaasschaaf uitziet, terwijl de ander beter overweg kan met een verticale dunschiller. Hierbij bevindt het snijgedeelte zich in het verlengde van het handvat.

Andere eisen

Andere eisen waaraan de dunschillers kunnen voldoen is dat ze makkelijk te reinigen of zelfs vaatwasserbestendig moeten zijn. Want er kunnen resten bij het snijgedeelte achterblijven, dan is het wel fijn als je deze makkelijk kunt weghalen, zonder jezelf te snijden. Bovendien is het wel zo hygiënisch om hem goed schoon te maken. Wist je dat dunschillers voor links- en rechtshandigen net een beetje anders kunnen zijn? Zo liggen ze perfect in de hand. Let hier dus op bij het bestellen.

Combinatie met andere functies

Sommige dunschillers hebben meteen ook andere functies. Zo kun je sommige meteen als appelboor gebruiken. Ook heeft een dunschiller af en toe een ontpitter. Daarnaast hebben we een dunschiller speciaal voor asperges. Door de tangachtige constructie zit de asperge goed vast en breekt hij niet zomaar. Met het mes aan het uiteinde kun je de onderkant van de asperges afsnijden. Daarnaast hebben we een dunschiller met karteltjes. Dit is ideaal wanneer je de groente wilt gebruiken om je borden mooi mee op te maken. Dankzij de karteltjes ziet het er meteen een stuk sierlijker uit. Er zit bovendien een uitstekend stukje aan de dunschiller, waarmee je lelijke plekjes eenvoudig kunt verwijderen.

Dun schiller kopen bij Marskramer

Snijd niet meer in je vingers bij het schillen van groente, maar gebruik in plaats daarvan de dunschiller. Voor veel verschillende groentes te gebruiken, dus onmisbaar in jouw keuken. Bekijk ons assortiment en maak een keus voor een dunschiller die bij jou past. Bestel voor 16:00 uur om de eerst volgende werkdag al van het gemak van de dunschiller te kunnen profiteren. Bekijk ook ons andere kookgerei, zodat je dit meteen mee kunt bestellen en je helemaal voorbereid bent om een lekkere maaltijd in elkaar te flansen!