Aardappelstampers

Een aardappelstamper is een keukengereedschap dat wordt gebruikt om aardappelpuree mee te maken. Het bestaat uit een stamper of een pers waarmee je de gekookte aardappelen fijn kan stampen of persen.

6 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

6 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Een aardappelstamper is een keukengereedschap dat wordt gebruikt om aardappelpuree mee te maken. Het bestaat uit een stamper of een pers waarmee je de gekookte aardappelen fijn kan stampen of persen. Daarnaast kan je de stamper gebruiken om fruit of groente mee fijn te krijgen. Bij Marskramer hebben we verschillende handmatige aardappelstampers. Ontdek ons assortiment om te ontdekken welke aardappelstamper jou het beste kan helpen in de keuken.

Waar gebruik je een aardappelstamper voor?

Met een aardappelstamper kan je aardappels fijn stampen en persen. Het gaat heel gemakkelijk, je kookt de aardappels in een grote pan. Vervolgens giet je de aardappels af als ze gekookt zijn. Daarna kan je met de aardappelstamper de aardappels fijn persen. Het is dus een handig keukengereedschap.

Waarvan is een aardappelstamper gemaakt?

Een authentieke aardappelstamper bestaat uit een metalen cilinder met een handvat aan de bovenkant. Tegenwoordig bestaan er ook ontwerpen die gemaakt zijn van kunststof. Beiden hebben ze hetzelfde idee: met de grotere platte onderkant druk je aardappels fijn. Hiervoor zit een handvat aan de bovenkant. Het handvat kan bestaan uit kunststof, metaal of rubber. Door het materiaal zijn de stampers makkelijk schoon te maken, ze mogen namelijk in de vaatwasser. Daarnaast zijn ze hittebestendig, wel zo prettig als je warme gerechten aan het bereiden bent.

Verschillende soorten stampers

Een aardappelstamper kan ook gebruikt worden om andere gerechten klaar te maken. Zo kan je er gemakkelijk groente of fruit mee fijnstampen. Dit is handig wanneer je bijvoorbeeld een hapje wil maken voor kinderen. Fruit of groente is vaak al wat zachter, waardoor je dit ook rauw kan fijnstampen. Verder bestaan er ook ontwerpen die gebruikt kunnen worden op meerdere manieren. De stamper is dan ook te gebruiken als opscheplepel. Of je gebruikt de stamper als spatel tijdens het maken van een gerecht. Erg prettig, want zo heb je minder afwas!

Een aardappelstamper bestellen

Met een aardappelstamper kan je verschillende soorten groente en fruit fijn stampen. Vaak kan je de stamper na gebruik gemakkelijk schoonmaken door het in de afwasser te stoppen. Heb je een keuze gemaakt tussen de verschillende aardappelstampers? Bestel deze dan gemakkelijk online. Zodra wij je bestelling hebben ontvangen, gaan we meteen aan de slag om het pakketje op te sturen. Bestel je op werkdagen voor 16:00 uur? Dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis!

Heb je nog vragen over stampers of over een van onze andere producten? Stel deze dan aan onze klantenservice medewerkers. Ze staan klaar om al je brandende vragen te beantwoorden. Je kunt ons een e-mail sturen op info@marskramer.nl of bel ons tijdens kantooruren op 085-0499417.