Maatbekers

Maatbekers mogen niet ontbreken in je keuken. Ze zorgen ervoor dat je altijd de juiste hoeveelheid vloeistoffen aan je maaltijden toevoegt en deze niet te waterig of juist te dik worden qua substantie. Niets is zo vervelend als niet exact weten hoeveel je nou precies hebt toegevoegd aan je pan met lekkers en hierdoor vervolgens je maaltijd niet meer op smaak is. Naast vloeistoffen kun je met maatbekers ook vaste ingrediënten als bloem of suiker afmeten. Je kunt namelijk naast liters ook grammen aflezen. Zorg er wel altijd voor dat je dit eerst doet voordat je gaat werken met vloeistoffen om zo te voorkomen dat er restjes achterblijven en je alsnog te weinig van het ingrediënt toevoegt aan je gerecht. Wil je nog wat kruiden toevoegen aan je maaltijd, dan kun je het best gebruik maken van een maatlepel die je ook vindt in deze categorie. Met een maatlepel kun je kleine hoeveelheden nauwkeurig afpassen. Perfect voor als je een recept aan het volgen bent en je alles heel precies dient af te meten.

22 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

22 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Koop je maatbeker in de gewenste maat

We verkopen maatbekers in verschillende soorten en maten, van groot tot klein. Zo zijn er maatbekers met een inhoud van een liter, maar ook extra grote van bijvoorbeeld 1,4 liter en mini's van 30 ml voor de kleine volumes. Wil je meerdere ingrediënten tegelijk afmeten, dan kan het handig zijn om wat extra maatbekers aan te schaffen. Zo heb je altijd een setje bij de hand zodat je het nodige al kunt klaarzetten, sneller kunt werken en niet steeds tussendoor hoeft af te wassen.

Maatbeker kopen van glas of kunststof

Je vindt in ons assortiment maatbekers in glazen- en plastic uitvoering. Ben je op zoek naar een maatbeker die gewoon zijn dienst doet? Dan is de plastic variant een prima keuze. Deze zijn gemaakt van stevig kunststof, een materiaal dat niet snel zal breken. Check wel even of deze in de vaatwasser kan om vervormingen te voorkomen. Wil je zeker weten dat je litermaat vaatwasser proof is? Dan zit je met een maatbeker van glas altijd safe. Daarnaast heeft een glazen litermaat als voordeel dat als je bijvoorbeeld een sausmix wil toevoegen aan je melk, er geen kleuren achterblijven of geuren zullen intrekken na meerdere malen gebruik. Ze besparen je dus ook nog eens een hoop afwas, omdat je sauzen direct gemixt vanuit de beker kunt toevoegen aan je pan. Ze bevatten allemaal een handige schenktuit zodat je dit zonder morsen kunt doen en verspilling tegen gaat.

Maatbeker kopen? Wij helpen je graag!

Heb je nog vragen over één van onze maatbekers of onze overige keukenaccessoires, of heb je na het zien van onze website nog andere vragen? Onze klantenservice is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00 om jou te voorzien van een bruikbaar antwoord. Ook kun je ons altijd een e-mail sturen of even binnenlopen in één van onze winkels voor een passend advies op maat.