Keukenrolhouders

Keukenrol is onmisbaar in de keuken: even snel een vlek weghalen als je tijdens het koken hebt geknoeid of om je aardappelschillen op te leggen. Het is in zo’n geval ideaal wanneer de keukenrol makkelijk af te scheuren is, bijvoorbeeld doordat hij in een keukenrolhouder staat. Keukenrolhouders zijn er in veel verschillende soorten, dus bekijk gerust ons aanbod.

6 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

6 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Waarom zijn keukenrolhouders handig?

Keukenrol heb je vaak onverwacht nodig en in sommige gevallen heb je ook vieze handen. Dan is het onhandig wanneer je de rol eerst nog ergens uit een kast moet plukken. Met keukenrolhouders staat hij heel praktisch op je aanrecht. Natuurlijk kan dit ook zonder houder, maar de keukenrolhouders zorgen ervoor dat hij niet om kan vallen en helemaal afrolt. Bovendien zorgen zeker de hangende keukenrolhouders ervoor dat het keukenpapier niet nat wordt tijdens het afwassen of wanneer er iets omvalt. Want papier en water zijn nu eenmaal niet zo’n goede combinatie. Tot slot is het bij de houders met scheurrand ook nog eens makkelijk om een stuk met één hand af te scheuren, wanneer je je andere hand vol hebt.

Staand of hangend?

Het lastigste dilemma waar je bij de keus voor een keukenrolhouder voor komt te staan, is of je een hangende of een staande wilt. Een keukenrolhouder hangend heeft vaak als voordeel dat je hier ook meteen je aluminiumfolie, huishoudfolie en in sommige zelfs je diepvrieszakjes in kwijt kunt. Een keukenrolhouder staand biedt daarentegen alleen plaats voor een keukenrol. Bij de staande keukenrolhouders heb je wel de keus of je er een met alleen een staaf in het midden wilt, of ook eentje aan de zijkant. Dit laatste zorgt ervoor dat je het papier makkelijker af kunt scheuren.

Kleur

Onze keukenrolhouders zijn in verschillende kleuren te koop. De uitgebreide hangende modellen zijn in wit verkrijgbaar, terwijl de staande keukenrolhouders in het zwart of zilver te koop zijn. Voor welke kleur je kiest, hangt af van de overige kleuren in je keuken. In een witte keuken staat de zwarte keukenrolhouder bijvoorbeeld erg chique en andersom. Maak je veel gebruik van grijstinten in je keuken? Dan staan de roestvrijstalen keukenrolhouders ook erg leuk.

Keukenrolhouders kopen

Met een keukenrol houder in huis is het keukenpapier altijd binnen handbereik. Wanneer je je keus hebt gemaakt, kun je het gewenste product in je winkelwagen doen. Bestel je voor 16:00 uur? Dan heb je de keukenrolhouder de volgende werkdag nog in huis. Vanaf €29,99 bezorgen we gratis, maar je kunt ook in een van onze winkels langskomen en hem hier kopen. Naast de keukenrolhouders kun je bij ons terecht voor nog veel meer keukengerei