Keukenaccessoires

Ben jij op zoek naar producten om jouw avonturen in de keuken wat makkelijker te maken? Bij Marskramer hebben we een brede collectie aan keukenaccessoires, variërend van knoflookpersen tot flesopeners, kookwekkers en maatbekers. Bekijk onze uitgebreide collectie keukenaccessoires op deze pagina!

123 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

123 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Eenvoudig kokkerellen met Marskramer

Het klaarmaken van een feestmaal, of een eenvoudige maaltijd, kan soms een hele klus zijn. Gelukkig heeft Marskramer een ruim assortiment aan keukenaccessoires die jou kunnen helpen. Voor elk obstakel dat je tijdens het koken tegenkomt is een slimme oplossing! Dankzij bekende merken als Brabantia, Westmark, Leifheit en Emsa laat jij je nergens door tegenhouden.

Het begint vaak al met het openmaken van de verpakkingen! Een gewone keukenschaar kopen is vaak niet genoeg! Gelukkig hebben wij alles wat jij nodig kunt hebben. Blikopeners, flesopeners, kurkentrekkers, en zelfs dekselopeners voor de stevig aangedraaide deksels van potten! Heb je dit allemaal, maar geen keukenschaar? Geen punt, die hebben we ook.

Koken met de handigste accessoires

Veel ingrediënten hebben voorbereiding nodig voordat ze de pan in kunnen. Met de keukenhulpjes in het Marskramer assortiment ben jij altijd goed voorbereid. Dunschillers en raspen, knoflookpersen en eiersnijders, kruidenscharen en appelboren helpen jou om de ingrediënten klaar te maken voor gebruik, en de maatbekers en keukenweegschalen laten je de juiste hoeveelheden afmeten!

Tijdens het bereiden van jouw gerechten kun je de kookwekkers en verschillende thermometers gebruiken om te zorgen dat alles precies lang genoeg opstaat. Tot slot gebruik je de verschillende peper en zoutmolens om je gerecht nog even op smaak te brengen voordat je hem serveert. Aan je gezin, je hele familie, al je gasten… of gewoon lekker aan jezelf!

Vragen over onze keukenaccessoires

Heb jij nog vragen over de keukenaccessoires in het Marskramer assortiment? Neem dan gerust even contact op met onze klantenservice. Zij hebben een antwoord op al jouw vragen en staan je graag te woord. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren, maar je kunt natuurlijk altijd een mailtje sturen met jouw vraag.