Bakaccessoires

Ben jij van plan om een prachtige taart of overheerlijke cake te bakken, maar heb je niet alles in huis wat je nodig hebt? Geen probleem bij Marskramer! Naast beslagkommen en bakvormen vind je in ons assortiment namelijk ook een grote verscheidenheid aan bakaccessoires, van bakkwasten tot decoratiespuiten! Bekijk onze volledige collectie hier!

73 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

73 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Bakken met Marskramer

Cakes, taarten, koekjes… de lekkerste creaties komen altijd uit de oven! Ben jij van plan om een overheerlijk baksel te maken? Dan ben jij waarschijnlijk op zoek naar de juiste bakaccessoires. Bij Marskramer vind je alles wat je nodig kunt hebben bij het maken van jouw gerechten. En met producten van merken als Patisse en Westmark voel jij je al snel een echte Master Chef!

Alle bakaccessoires

Als jij aan het bakken gaat kom je er al gauw achter dat je van alles en nog wat nodig hebt! Maar maak je geen zorgen, bij Marskramer vind je alles wat je zoekt. Beslagkommen, bakvormen en uitsteekvormen, maar ook een grote verzameling aan andere bakaccessoires! Denk hierbij bijvoorbeeld aan een deegschraper, deegroller of bakmat!

En ook als je meesterwerk bijna klaar is en je alleen nog de puntjes op de i moet zetten staat Marskramer voor je klaar! Zo hebben wij verschillende bakkwasten, spuitzakken en slagroomspuiten die jij kunt gebruik om je taarten te versieren, maar ook flessenlikkers en pannenlikkers om de laatste restjes uit lastige verpakkingen te krijgen!

Vragen over Marskramer producten

Heb jij nog vragen over de producten van Marskramer, of wil je graag meer informatie ontvangen over een van onze bakaccessoires? Neem daarvoor gerust even contact op met onze klantenservice. Zij hebben een antwoord op iedere vraag en helpen je graag verder! De klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren, en je kunt hen ook altijd een mailtje sturen!

Heb jij gevonden waar je naar op zoek was? Als jij je bestelling op een werkdag voor 16.00 plaatst, heb jij de artikelen morgen al in huis!