Koken keukengereedschap

Ben jij op zoek naar artikelen om het leven in de keuken een beetje prettiger te maken? Bij Marskramer hebben we een ruim assortiment aan pannen, bakspullen, keukentextiel en kookgerei. Ook als je op zoek bent naar opbergbakjes en diepvriesdoosjes ben je hier op de juiste plek. Onze brede collectie Koken en Keukengereedschap vind je hier.

1103 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

1103 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Het belang van de keuken

Men beweert wel eens dat dat de keuken de belangrijkste ruimte in het huis is. Van een kop koffie in de ochtend tot een maaltijd met het hele gezin aan het eind van de dag, je brengt meer tijd door in de keuken dan je denkt! Marskramer help je dan ook om te zorgen dat jij het hier naar je zin hebt. Wij hebben een ruim assortiment keukengereedschap voor koken en bakken. Denk hierbij aan pannen en messen, maar ook bakvormen, thermoskannen en ovenwanten.

Of jij nu een echte chef in de dop bent, of water nog kunt laten aanbranden, Marskramer staat klaar voor jou! Met bekende merken als Tefal, Brabantia, Curver en Alpina hebben wij altijd wat jij nodig hebt. Een snelle lunch om mee te nemen naar school of een uitgebreid feestmaal voor de hele familie, voor jou zal het geen probleem zijn!

Koken of bakken met Marskramer

Wat je ook van plan bent om te maken, koken is een proces dat uit een aantal stappen bestaat. Het begint allemaal met het voorbereiden van de ingrediënten. Hiervoor kun je verschillende soorten messen nodig hebben, maar met een messenblok van Richardson-Sheffield zit je altijd goed. Wil je het nog makkelijk maken voor jezelf? Denk dan eens aan een Westmark knoflookpers!

Als de ingrediënten klaar zijn om de pan in te gaan moet je natuurlijk wel de pan hebben die het beste aan jouw behoefte voldoet. Houd hierbij rekening met de warmtebron – gas, elektrisch, of misschien inductie – maar ook de anti-aanbaklaag, handgrepen en deksels kunnen een groot verschil maken!

Ook voor het bakken van taarten, cakes en koekjes hebben wij alles wat je nodig hebt! Van een goede beslagkom tot een nog betere bakvorm, je vindt het in ons assortiment! En als je te veel hebt gekookt of gebakken kun je het makkelijk bewaren voor later in de handige diepvriesbakjes van Amuse!

Vragen over Marskramer producten?

Heb jij nog vragen over onze Marskramer artikelen? Daarvoor kun je contact opnemen met onze klantenservice. Zij staan voor je klaar en hebben een antwoord op al jouw vragen. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren, en je kunt altijd een mail sturen met jouw vraag.