Mixen en blenden

Een blender helpt je bij het maken van verschillende lekkere recepten in de keuken.

36 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

36 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Met een goede blender maak je bijvoorbeeld moeiteloos beslag, pudding of smoothies. Bij Marskramer hebben we diverse merken blenders zoals Severin, Tefal of Inventum. Ontdek de keukenapparaten en geniet van de hulp die ze jou bieden in de keuken.

Soorten blenders

Blenders komen in diverse soorten en maten. Zo verschilt het per ontwerp hoeveel watt het product heeft en hoe groot de mengkom is. Het model van Severin heeft bijvoorbeeld een mengkom van 1,5 liter en een vermogen van 600Watt. De Tefal Blendforce heeft een 2 liter kan. Afhankelijk waarvoor je het product wil gebruiken kan je de perfecte soort voor jou kiezen.

Ingrediënten mengen

Een van de meest voorkomende recepten om te maken met een blender zijn smoothies en shakes. Met het apparaat kan je zowel zachte als harde vruchten en groenten mengen tot een heerlijk en gezond drankje. Naast smoothies zijn blenders perfect voor het maken van sauzen en soepen. Door gekookte groenten te pureren, ontstaat er een zachte textuur. Bovendien bespaart het tijd en moeite in vergelijking met handmatig pureren. Verder kunnen ook noten en zaden worden gemalen om zelfgemaakte spreads en boters te maken, zoals pindakaas of amandelpasta.

Het productontwerp

Een blender is een elektrisch keukenapparaat dat voedsel mengt, pureert en vermaalt. Het bestaat uit een motorbehuizing, een mengkan en een set roestvrijstalen messen. De motor zorgt voor de krachtige draaibeweging van de messen, waardoor ingrediënten snel worden verwerkt. Het ontwerp van de messen en de mengkan zorgt voor een gelijkmatige vermenging van de ingrediënten, wat resulteert in een gladde en romige textuur.

Mixers en staafmixers

Naast blenders zijn er ook andere soorten keukenapparaten om producten te mengen. Denk bijvoorbeeld aan een handmixer en een staafmixer. Deze zijn handig voor het mengen van ingrediënten. Wil je toch een apparaat dat naast mengen ook de ingrediënten snijdt? Denk dan aan een keukenmachine. Ook hebben we onder andere koffiezetapparaten en waterkokers in ons assortiment.

Een blender bestellen bij Marskramer

Een blender is een onmisbaar apparaat in de keuken. Bij Marskramer kan je eenvoudig keukenapparaten bestellen en heb je jouw pakketje snel in huis. Bestel je op werkdagen voor 16:00 uur? Dan heb je je bestelling de volgende dag zelfs al in huis!

Heb je nog vragen over een van de producten? Stel deze dan aan onze klantenservice medewerkers. Zij kunnen je antwoord geven over productvragen en over onze diensten. Je kunt ons een e-mail sturen op info@marskramer.nl of bel ons tijdens kantooruren op 085-0499417.