Theelichthouders

Wil jij graag een stijlvolle aanwinst aan jouw huishouden toevoegen, zijn je woonaccessoires toe aan vervanging, of wil je graag wat meer sfeerlicht in huis? Met kaarsen bereik je al deze doeleinden! En naast stompkaarsen, rustieke kaarsen en dinerkaarsen kunnen theelichten en maxilichten hier ook voor gebruikt worden. Op zichzelf zijn ze misschien niet heel sfeervol, maar plaats ze in een mooie theelichthouder en het resultaat zal je versteld doen staan!

84 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

84 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Marskramer theelichthouders kopen

Wil jij de sfeer van kaarslicht in huis halen? Dat kan met stompkaarsen en dinerkaarsen, maar ook met theelichten! Die zijn namelijk niet alleen te gebruiken voor het warmhouden van je thee! Theelichten kunnen ook decoratief zijn, vooral als je ze in een mooie theelichthouder plaatst! Dankzij het ruime assortiment van Marskramer is er in onze webshop voor iedereen wel iets leuks te vinden dat bij jouw interieur en stijl past!

Beste theelichthouder

Welke waxinelichthouder het beste is voor jou hangt natuurlijk af van jouw interieur en de stijl van je woning. Bij Marskramer hebben we een ruim assortiment theelichthouders en waxinelichthouders, waarvan de meeste geschikt zijn voor gewone theelichten en maxilichten. Ga bijvoorbeeld voor een zwarte houder van metaaldraad, of een witte pot met uitsparingen waardoor het sfeervolle licht jouw kamer binnen kan schijnen!

Of jij thuis nu een klassieke stijl hebt aangebracht, of juist een moderne of industriële look hebt gecreëerd, je vind bij ons de juiste waxinelichthouders voor jouw woning. Je kunt natuurlijk ook voor een gewaagdere keuze gaan, en een theelichthouder kiezen die niet perfect aansluit bij jouw huisstijl. Op die manier zorg je voor een opvallend effect dat direct in het oog springt!

Vragen over Marskramer producten

Heb jij nog vragen over de producten in het Marskramer assortiment, of wil je graag meer informatie over onze theelichthouders? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij hebben een antwoord op iedere vraag, en helpen je graag verder. De klantenservice is telefonisch te bereiken tijdens kantoortijden, en een mail sturen met jouw vraag kan natuurlijk ook.