Rustiek kaarsen

Als jij op zoek bent naar een rustgevende, opvallende, warme of felle toevoeging aan jouw interieur, overweeg dan één of meer van onze rustieke kaarsen! Kaarsen zijn een goede manier om sfeer en stijl in huis te brengen. De kaarsen in ons assortiment, van merken als Bolsius en Gouda, zien er prachtig uit en hoeven niet eens te branden om sfeervol te zijn! Bekijk de collectie hier.

129 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

129 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Rustieke kaarsen van Marskramer

Ben jij toe aan een nieuwe sfeer bij jou in huis? Kaarsen zijn een eenvoudige en snelle manier om jouw huisstijl net een beetje aan te passen. Een paar goed geplaatste kaarsen kunnen een wereld van verschil maken. Met grote merken als Bolsius, Gouda en Ambiente voorziet Marskramer in al jouw behoeftes op het gebied van kaarsen!

Soorten en maten

Rustieke kaarsen hebben de afgelopen jaren een opmars gemaakt in populariteit! Deze kaarsen zijn vaak stevig en robuust van vorm, en hebben een natuurlijke uitstraling. Zo vernieuwd Bolsius regelmatig hun assortiment en bieden ze kleuren als eucalyptusgroen, okergeel, spicy bruin en zand grijs, maar ook kleuren die meer in het oog springen, zoals lavendelpaars!

Er zijn ook nog luxere rustieke kaarsen. Zo lopen sommige kaarsen van de ene kleur over in de andere kleur. Een combinatie van parelgrijs naar champagnewit, bijvoorbeeld, of van zilver naar goud. Toch nog niet precies wat je zoekt? Kijk dan even bij de rustieke kaarsen met een print. Hier vind je bijvoorbeeld mooie kaarsen met een print van varens of bladeren!

De kleur is natuurlijk niet het enige wat belangrijk is aan de kaarsen die jij in huis haalt. Gelukkig heb je ook qua formaat keuze genoeg! Zo komen bijna alle rustieke kaarsen in ons assortiment in drie verschillende formaten: 3, 13, en 19 centimeter hoog! Deze kaarsen bieden respectievelijk 35, 60 en 80 branduren, wat betekent dat jij lekker lang kunt genieten van je aankoop!

Vragen over Marskramer producten

Heb jij nog vragen over de producten in het Marskramer assortiment? Neem daarvoor gerust even contact op met onze klantenservice. Zij kunnen iedere vraag beantwoorden en staan graag voor je klaar. De klantenservice is telefonisch te bereiken tijdens kantoortijden, en je kunt hen natuurlijk ook altijd mailen.