Jan Van Haasteren Puzzel Speelgoedwinkel 1000 Stuk

18,99
Online uitverkocht!
Jan Van Haasteren Puzzel Speelgoedwinkel 1000 Stuk

Omschrijving

Jan van Haasteren Puzzel "De Speelgoedwinkel" - 1000 Stukjes. Deze Jan van Haasteren puzzel, met de titel "De Speelgoedwinkel," bevat 1000 stukjes en is een recente aanvulling op zijn collectie. In deze afbeelding van de speelgoedwinkel verloopt alles behalve soepel, wat resulteert in een humoristische en kenmerkende scène zoals alleen Jan van Haasteren die kan tekenen.

Deze puzzel is een absolute must-have voor de echte Jan van Haasteren fans. Terwijl je begint met puzzelen, zul je al snel de ene na de andere hilarische situatie ontdekken. Jan van Haasteren staat bekend om zijn vermogen om humor prachtig in zijn puzzels te verwerken, en deze is daar geen uitzondering op.

De puzzels van Jan van Haasteren zijn wereldberoemd vanwege hun levendige kleuren en gedetailleerde taferelen. Echte liefhebbers zoeken altijd naar de kenmerkende elementen van Jan van Haasteren, zoals de haaienvin, Sinterklaas, handjes, het kunstgebit en het zelfportret van Jan.

Jumbo biedt een uitgebreide collectie Jan van Haasteren puzzels aan, variërend van 54 tot maar liefst 5000 puzzelstukjes, om aan de behoeften van elke puzzelliefhebber te voldoen.

Meer informatie

Meer informatie
Artikelnummer613-9073
EAN Code8710126190739
Merk SerieJan Van Haasteren
MateriaalsoortKarton
Lengte verpakking CM15
Breedte verpakking CM2
Hoogte verpakking CM20
Leeftijd Samengevoegd12 jaar en ouder
Veiligheidsleeftijd3 Jaar
Aanbevolen leeftijd12 jaar
LichteffectenNee
GeluidseffectenNee
Gebruikt batterijNee
Batterij inbegrepenNee
DoelgroepJ/m
ThemeN.v.t.
Aantal01000
SoortLEGPUZZEL

Productvragen

Geen klantvragen