Jan Van Haasteren Puzzel Het Ontbrekende Stukje 1000 Stukjes

18,99
Online uitverkocht!
Jan Van Haasteren Puzzel Het Ontbrekende Stukje 1000 Stukjes

Omschrijving

De puzzel van Jan van Haasteren, met de titel "Het Ontbrekende Stukje" bestaat uit 1000 stukjes en illustreert een frustratie die vrijwel iedereen wel eens heeft meegemaakt: wanneer je bijna klaar bent met een puzzel en dan ontdekt dat er een stukje mist! Dit scenario leidt vaak tot het grondig doorzoeken van woonkamers, het legen van stofzuigers, het verdenken van huisdieren en het inschakelen van familieleden om dat ene ontbrekende puzzelstukje te vinden.

Deze humoristische afbeelding diende als inspiratie voor Jan van Haasteren om dit tafereel in zijn tekening vast te leggen. Bovendien heeft hij besloten om aandacht te schenken aan de "Stichting Jan van Haasteren Ontbrekende Stukjes". Deze puzzel biedt niet alleen vermaak, maar werpt ook een knipoog naar de alledaagse puzzelproblemen die we allemaal weleens tegenkomen.

Meer informatie

Meer informatie
Artikelnummer613-0041
EAN Code8710126200414
Merk SerieJan Van Haasteren
MateriaalsoortKarton
Lengte verpakking CM37
Breedte verpakking CM27
Hoogte verpakking CM7
Leeftijd Samengevoegd12 jaar en ouder
Veiligheidsleeftijd3 Jaar
Aanbevolen leeftijd12 jaar
LichteffectenNee
GeluidseffectenNee
Gebruikt batterijNee
Batterij inbegrepenNee
DoelgroepJ/m

Productvragen (1)

Is er een speciale mat nodig om een Jan Van Haasteren Puzzel op te leggen?
Nee, Jan Van Haasteren Puzzel heeft geen speciale matten nodig voor hun puzzels. Het formaat van de puzzels is zo ontworpen dat ze op een gewone tafel of een ander oppervlak kunnen worden gesorteerd.