Hitster Summer Party - Partygame

24,99
Online uitverkocht!
Hitster Summer Party - Partygame

Omschrijving

Duik volledig in de zomerse vibes met de gloednieuwe HITSTER Summer Party! Deze editie brengt alle onvergetelijke zomerhits van de afgelopen decennia samen voor een muzikale reis down memory lane. Of je nu een doorgewinterde muziekliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een geweldige tijd met vrienden, HITSTER Summer Party is dé must-have voor jouw zomerse bijeenkomsten!

Het is hét ultieme partyspel voor muziekliefhebbers. Speel solo of nodig je vrienden uit voor een muzikaal duel waarin de eerste die succesvol 10 nummers chronologisch plaatst, de glorieuze titel van HITSTER verdient. Deze editie is zelfstandig speelbaar, maar voor extra plezier kun je het ook combineren met andere Hitster-edities.

Hoe werkt het? Kies een muziekkaart, scan de QR-code met de Hitster app en laat het nummer automatisch afspelen op Spotify. Raad het jaartal van het nummer en plaats de kaart op de juiste plek in jouw muziektijdlijn. Heb je het goed? Houd dan de kaart vast en breid je tijdlijn verder uit. Voeg een extra dosis opwinding toe door Hitster-tokens aan de mix toe te voegen.

Er zijn verschillende spelniveaus:
- Original: Direct feest! Leg de muziekkaarten op de juiste plek en vorm jouw muziektijdlijn.
- Pro: Laat zien hoe goed je artiesten en hun liedjes kent. Ken jij de meeste muziek?
- Expert: Hardcore HITSTER! Jij kent de titel, artiest en het jaar van al deze nummers!
- Coöperatief: Werk samen en creëer samen één epische muziektijdlijn.

Kenmerken van Hitster:
Of je nu een doorgewinterde muziekkenner bent of gewoon op zoek bent naar een zomers feestspel, HITSTER Summer Party garandeert eindeloos plezier voor volwassenen vanaf 16 jaar, geschikt voor 2 tot 10 spelers. De eenvoudige spelregels zorgen ervoor dat je snel kunt starten, terwijl de 300 muziekkaarten en 37 Hitster-tokens, samen met de gratis Hitster app, de ultieme ingrediënten zijn voor een zinderende zomerse party!

Meer informatie

Meer informatie
Artikelnummer610-0354
EAN Code8721017600060
Merk SerieHitster
Lengte verpakking CM12
Breedte verpakking CM8
Hoogte verpakking CM21
Veiligheidsleeftijd3 Jaar

Productvragen (3)

Hoeveel spelers zijn er nodig om Hitster te spelen?
Minimaal 2 spelers zijn er nodig om dit spel te spelen.
Hoe gaat het spel Hitster?
1. Kies een muziekkaart en scan de QR-code met de gratis Hitster app om het lied automatisch af te spelen op Spotify. 2. Raad wanneer het nummer is uitgebracht en plaats de kaart op de juiste plaats in jouw muziektijdlijn. 3. Draai de muziekkaart om...
Kan je Hitster spelen zonder Spotify?
Zonder Spotify werkt het niet optimaal