Pasen

Van paashaas tot paasei, en van paasversiering tot alles wat jij nodig hebt voor het paasontbijt, bij Marskramer vind je alles wat jij nodig hebt voor een vrolijk Pasen! Pasen is natuurlijk het feest van paaseieren schilderen, verstoppen en zoeken, maar ook het feest van gezellig samen ontbijten of lunchen, en ’s avonds misschien lekker gourmetten! Bekijk al onze paasfeest artikelen op deze pagina.

28 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

28 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Vrolijk Pasen met Marskramer

De paasdagen zijn niet compleet zonder passende decoratie. Je kunt natuurlijk paastakken kopen of voor paas kuikentjes kiezen, maar er is meer dan dat. Of je nu gezellig eieren schildert en verstopt, met het hele gezin aan tafel zit of een traditionele paastak optuigt met leuke paasversiering: Marskramer helpt jou het paasfeest te vieren zoals jij dat graag wilt. In onze webshop vind je een ruim assortiment aan paasdecoratie om jouw paasfeest onvergetelijk te maken.

Waarom paasdecoratie onmisbaar is

Decoratie voor Pasen draagt natuurlijk bij aan een feestelijke en vrolijke sfeer tijdens de paasdagen. Het kan het gevoel van lente in huis halen, de tafel opvrolijken voor de paasbrunch en een gezellige sfeer creëren. Door het huis te versieren met paaseieren, paastakken en andere paasdecoratie wordt het samenzijn met familie en vrienden extra speciaal en feestelijk.

Ons assortiment paasdecoratie

Van leuke versieringen tot benodigdheden voor op tafel: bij ons vind je het allemaal.

  • Versiering: met onze paasdecoratie zorg je voor een feestelijke sfeer in huis. De pasteltinten passen perfect bij de lente en het paasfeest. Creëer een mooie paastafel, voorzie de kamer van paaslichtjes in ei vorm of decoreer je eettafel met bijpassende servetten en een paas tafelkleed.
  • Eierdopjes en -houders: eierdopjes zijn een charmante en functionele toevoeging aan de ontbijttafel, met name tijdens de paasdagen. Ze bieden niet alleen een handige manier om zacht- of hardgekookte eieren te serveren, maar dragen ook bij aan de feestelijke sfeer. Daarnaast hebben we ook grotere eierhouders in ons assortiment zoals de paashaas eierhouder. In elke houder is er plek voor zeven eieren. Set ze midden op tafel voor wat paasdecoratie en eitjes voor de gehele tafel.
  • Fondue en gourmet: naast paasdecoratie, hebben we ook functionele producten in ons assortiment voor Pasen. Fondue en gourmet bieden tijdens de paasdagen een gezellige manier van eten, die perfect past bij de lente en het samenzijn met familie en vrienden. Het deelt aspecten van samen koken en eten, wat zorgt voor een feestelijke sfeer.
  • Eieren schilderen: na de brunch is het tijd om een paasei te verven en ook daarvoor heeft Marskramer alles wat je nodig hebt. Van eierhouders tot een schilderset, hiermee maken wij het verven een beetje makkelijker. Verstop de eitjes daarna door het huis en de tuin voor urenlang zoekplezier. Als iedereen uiteindelijk uitgeput is en wel weer wat te eten lust, kunnen jullie heerlijk aanschuiven voor een gezellig diner. Gourmetten, misschien?

Paasdecoratie kopen bij Marskramer

De paasdecoratie van Marskramer kan een warme, vrolijke en feestelijke sfeer aan de paasdagen toevoegen. Met een uitgebreid assortiment, van eierdopjes tot versiering, biedt Marskramer alles wat nodig is om je huis en tafel in de paassfeer te brengen. Deze decoraties maken de viering nog leuker en zorgen dat de momenten van samenzijn nog specialer zijn. Het is de perfecte manier om de lente en de paasviering in huis te halen.

Wil je graag meer informatie over onze paasdecoratie of andere producten ontvangen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij kunnen elke vraag beantwoorden en helpen je graag verder. De klantenservice is telefonisch te bereiken tijdens kantoortijden en je kunt hen ook altijd via de mail benaderen.