Pasen

24 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

24 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Vrolijk Pasen met Marskramer

Of jij met Pasen nu gezellig eieren schildert en verstopt, met het hele gezin aan tafel zit, of een traditionele paastak optuigt met leuke paasversiering, Marskramer helpt jou het paasfeest te vieren zoals jij dat graag wilt! In onze webshop vind je een ruim assortiment aan paasartikelen en versieringen, om jouw paasfeest onvergetelijk te maken!

Van paasei tot paashaasje

Begin jouw Paasdagen ’s ochtends met een gezellig ontbijt met het hele gezin, of een brunch als jullie echte uitslapers zijn. Dek de tafel met een tafelkleed met afbeeldingen van een paashaas en paasei, en plaats servetten om een vrolijk Pasen voor iedereen goed te beginnen! Versier de tafel, en de rest van je huis, met schattige kuikentjes, paashaasjes en felgekleurde paaseieren om iedereen in de sfeer te brengen!

Na de brunch is het tijd om paaseitjes te verven, en ook daarvoor heeft Marskramer alles wat je nodig hebt! Van eierhouder tot eierschilderset, wij maken jouw het verven een beetje makkelijker! Verstop de eitjes daarna door het huis en de tuin voor urenlang zoekplezier. Als iedereen uiteindelijk uitgeput is en wel weer wat te eten lust kunnen jullie heerlijk aanschuiven voor een gezellig diner. Gourmetten, misschien?

Vragen over Marskramer producten

Heb jij nog vragen over onze paasartikelen, of wil je graag meer informatie ontvangen over een van de producten in het Marskramer assortiment? Neem daarvoor gerust even contact op met onze klantenservice. Zij kunnen iedere vraag beantwoorden en helpen je graag verder. De klantenservice is telefonisch te bereiken tijdens kantoortijden, en je kunt je vraag ook altijd via de mail stellen.