Kerstservies

4 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

4 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Wat is een kerst servies

Een kerstservies is een servies die speciaal gemaakt is voor het kerstdiner of kerstperiode. De rest van het jaar zou je dit servies waarschijnlijk niet gebruiken. Een kerstservies heeft namelijk verschillende Kerst print, kleur of vorm. Pak dit jaar ook uit en bestel het allerleukste kerstservies!

Kerstbord

Een kerstbord is een van de belangrijkste onderdelen van het kerstservies. Kerstborden zijn er in verschillende soorten en maten. Wil je borden met een leuke Kerst print of tekst? Of ben je op zoek naar een bepaalde kleur of vorm? We hebben de leukste kerstborden voor jou aan ons assortiment toegevoegd. Denk aan een kerstbord in de vorm van een ster in verschillende kleuren en het traditionele onderzetbord die je in menig huishouden tijdens kerst tegenkomt. Hoewel je het onderzetbord niet gebruikt om van te eten, geeft het wel een chique sfeer aan tafel.

Tafel decoreren voor kerst

Met kerst wil je natuurlijk dat je tafel perfect wordt aangekleed. Begin allereerst met mooie tafelbekleding en het kerstservies. Zo weet je zeker dat je niet te veel decoratie op tafel zet, er moet natuurlijk genoeg ruimte overblijven voor al het lekkere eten en drinken! Wanneer je het servies op tafel hebt gelegd, kun je de tafel verder decoreren. Kies tijdens je voorbereiding een stijl voor de decoratie van je kersttafel. Zorg er daarnaast voor dat het tafelkleed ruim over je tafel heen valt.

Vergeet dus ook zeker niet om te kijken bij ons assortiment met kerstdecoratie, kaarsjes en kerstverlichting. Deze kunnen namelijk zeker niet ontbreken bij je gedekte kersttafel.

Kerstbestek

Je kunt je dagelijkse bestek gebruiken voor kerst, maar het is natuurlijk veel mooier om voor een kleur zoals zwart of goud te gaan. Daarnaast kun je ook voor een van de kerstkleuren kiezen. Een bijzonder bestek maakt je gedekte tafel met kerstservies helemaal af!

Kerstservies online bestellen

Heb je een leuk kerstservies gevonden? Plaats dan nu al je bestelling, want wanneer je dit voor 16:00 doet, krijg je het kerstservies morgen al thuis bezorgd en weet je zeker dat je alles op tijd in huis hebt. Zodra wij je bestelling hebben ontvangen, gaan we direct aan het werk om je kerstservies zorgvuldig in te pakken en aan de bezorgdienst te overhandigen.

Heb je nog vragen over een bepaald kerstservies of een van onze andere kerstproducten? Stel ze dan gerust aan de medewerkers van onze klantenservice. We denken graag met je mee hoe je jouw woning het leukste inricht voor een gezellige kerst. We zijn telefonisch bereikbaar tijdens kantoor uren, daarnaast kun je ons elk moment een e-mail sturen. Wij streven ernaar om je e-mail binnen 48 uur te beantwoorden.