Kerstbomen

9 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

9 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Gezellige kerstsfeer

De kerstboom geeft het ultieme kerstgevoel en kan dus ook echt niet in je woonkamer ontbreken. Zodra de Sint het land verlaten heeft, is het tijd om je huis van kerstdecoratie te voorzien en gezamenlijk de kerstboom op te tuigen. Mooie kerstballen, snoepjes, lichtjes en een mooie piek zorgen ervoor dat je kerstboom een blikvanger in je woonkamer wordt.

Heb je de boom op een stevige plek gezet met een leuk kerstkleed er onder? Dan is het verstandig om als eerste de verlichting er in te hangen. Begin boven aan en werk langzaam naar beneden. Zo verspreidt je de lichtjes het mooist. Daarna kun je de kerstballen en andere versiering in je kerstboom hangen. Als laatste zet je de piek op de bovenkant en komen er misschien nog wel cadeautjes onder de boom te liggen.

Voordelen van een kunstkerstboom

Een kunstboom heeft verschillende voordelen boven een echte kerstboom. Het eerste voordeel is de meest voor de hand liggende voordeel. Een kunstkerstboom verliest geen naalden wat je een hoop stofzuigen scheelt. De kerstboom blijft daardoor ook mooier, een echte boom verliest namelijk zijn naalden na ongeveer een maand en zal er niet meer zo mooi uitzien.

Daarnaast kun je een kunstkerstboom gemakkelijk opruimen en volgend jaar opnieuw gebruiken. Dit is beter voor het milieu omdat er niet elk jaar een boom voor je gekapt hoeft te worden. Bovendien hebben kunstbomen een brandvertragende behandeling gehad waardoor ze veiliger zijn in het geval dat er brand uitbreekt.

Verschillende kerstbomen

Je kunt verschillende soorten kunstkerstbomen kopen, er is voor iedereen wel een mooie kerstboom te vinden. De een is super gemakkelijk in elkaar te vouwen en op te bergen, de ander ziet er bijna uit als een echte kerstboom. Daarnaast hebben we ook kerstbomen met witte naalden. Deze geven een echt winters gevoel! Wil je een boom die gemakkelijk te decoreren is? Dan kun je ook kiezen voor een kerstboom waar de lampjes al in zitten. Deze is binnen enkele minuten opgezet.

Kerstboom kopen

Heb je een mooie kerstboom gevonden? Voeg hem dan toe aan je winkelmand en neem een kijkje bij onze kerstversiering, kerstverlichting en andere kerstproducten. Zo bestel je in een keer alles wat je nodig hebt om een gezellige kerstsfeer in je huis te creëren. Lukt het je om je bestelling vóór 16:00u te plaatsen? Dan wordt je kerstboom en zijn accessoires morgen al bij je thuis bezorgd!

Heb je nog vragen over onze kerstbomen of andere kerstproducten? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Onze specialisten helpen je graag verder bij het vinden van jouw kerstboom en kerstdecoratie. We zijn telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren. Daarnaast kun je op elk gewenst moment ons een e-mail sturen, we streven ernaar om deze binnen 48 uur te beantwoorden.