Led lampen

Led lampen zijn energiezuinig en hebben een langere levens duur dan de traditionele verlichting. Daarnaast bieden ze ook nog eens een betere lichtkwaliteit.

4 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

4 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Led lampen zijn energiezuinig en hebben een langere levens duur dan de traditionele verlichting. Daarnaast bieden ze ook nog eens een betere lichtkwaliteit. De meeste led lampen geven wit licht, dit is fijn op onder andere werkplekken en kantoren. Voor een gezelligere sfeer zijn led lampen met warmer licht ideaal. Ontdek ons assortiment en bekijk welke lampen het fijnst voor jou zijn.

Waarom led lampen?

Een van de grootste voordelen van led verlichting is de energiezuinigheid. Ze verbruiken veel minder energie dan traditionele gloeilampen en tl-buizen, wat zorgt voor een besparing op je energierekening. Bovendien hebben led lampen een veel langere levensduur, waardoor je minder vaak lampen hoeft te vervangen. Op de lange termijn bespaar je hier dus geld op. Verder is het lichtkwaliteit een stuk beter bij led verlichting. Led lampen geven namelijk helder wit licht, waardoor het ideaal is in werkruimtes. Bovendien hebben de lampen geen opwarmtijd nodig en zijn ze direct op volle sterkte. Een van de belangrijkste voordelen van led verlichting is de veiligheid: de lampen produceren veel minder warmte, waardoor het risico op brand aanzienlijk wordt verminderd.

Waar kan je led lampen gebruiken?

Led lampen zijn op veel plekken te gebruiken. Met het witte licht dat ze geven creëer je een fijn zicht in onder andere werkruimtes of kantoren. Daarnaast is de verlichting voor zowel binnen als buiten geschikt. Led verlichting wordt ook gebruikt in straatverlichting en autolampen. Door de verschillende maten en vormen waarin de lampen beschikbaar zijn, past het in veel situaties. Bovendien bevatten de lampen geen giftige stoffen, zoals kwik, die schadelijk kunnen zijn voor milieu en gezondheid. Led verlichting past daarom ook prima op een werkplaats.

LED lampen met warmer licht

Led lampen geven over het algemeen koel en wit licht, dit kan in verschillende settingen als ongezellig worden ervaren. Gelukkig bestaat er ook led verlichting met warm licht, ideaal voor in huis of op kantoor. Ook de lampen die warmer licht geven zijn energiezuinig, hebben een langere levensduur en zijn veilig om te gebruiken.

Led lampen bestellen

Led lampen zijn naast dat het fijn wit licht is, ook nog eens energiezuinig en veilig te gebruiken. Bij ons is de led verlichting te vinden in verschillen maten en vormen. Wil je de lampen aanschaffen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Plaats je bestelling gemakkelijk online, zodat wij meteen aan de slag kunnen om het pakketje op te sturen. Bestel je op werkdagen voor 16:00 uur? Dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis!

Heb je nog vragen over led lampen of over een van onze andere producten? Stel deze dan aan onze klantenservice medewerkers. Ze staan klaar om al je brandende vragen te beantwoorden. Je kunt ons een e-mail sturen op info@marskramer.nl of bel ons tijdens kantooruren op 085-0499417.