Camera

Met een camera kan je binnen of buiten een gebied of een object in de gaten houden. Ook kan het zorgen voor een veiliger gevoel.

1 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

1 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Met een camera kan je binnen of buiten een gebied of een object in de gaten houden. Ook kan het zorgen voor een veiliger gevoel. Je kan het aan een raam of een muur bevestigen, of je zet de camera op een kastje. Het is handig voor wanneer je niet thuis bent en bijvoorbeeld de huisdieren in de gaten wil houden, of om te kijken of er geen onbevoegde op je terrein komen wanneer je op vakantie bent. Bekijk de camera’s uit ons assortiment en voel je in en rondom je huis veilig.

Waarom een camera?

Een camera kan worden gebruikt om een gebied of locatie in de gaten te houden voor de detectie van ongewenste activiteiten of indringers. Ze kunnen ook worden gebruikt om bewijsmateriaal te verzamelen, bijvoorbeeld in het geval van een inbraak. Als je huisdieren hebt, die je vaak alleen thuis moet laten, is het handig om een apparaat aan te schaffen waarop je kan bekijken wat ze aan het doen zijn.

Verschillende functies van een camera

Tegenwoordig hebben de apparaten een goed beeld, met bijvoorbeeld een resolutie van 720P HD. Daarnaast kan je vaak met een app de beelden bekijken via je mobiele telefoon. Zo kan je thuis, maar ook als je op vakantie bent, de beelden bekijken. Soms hebben de apparaten een functie dat beweging gedetecteerd wordt, erg handig voor wanneer je alleen een specifiek beeld wil bekijken. Met een micro SD kaart kan je beelden die gefilmd worden opslaan. Hierdoor kan je beelden bewaren en op andere apparaten afspelen.

Mag je camerabewaking hebben?

In Nederland mag je een beveiligingscamera plaatsen, mits je voldoet aan enkele wettelijke eisen. Deze eisen zijn vastgelegd in de Wet bescherming Persoonsgegevens (WbP). Hierin staat onder andere dat het is toegestaan om te filmen als je de beveiliging van eigendommen of de veiligheid van personen wil waarborgen. Dit mag alleen als het gaat om privéterrein. Het filmen van een openbare ruimte is alleen toegestaan als er is sprake is van een specifieke aanleiding, zoals een verhoogd criminaliteitsrisico van de omgeving.

Een camera bestellen

Met een camera kan je plekken en objecten in de gaten houden. Vaak kan je de beelden bekijken en terugspoelen met een handige app op je mobiele telefoon. Heb je een keuze gemaakt tussen de verschillende camera’s? Bestel deze dan gemakkelijk online. Zodra wij je bestelling hebben ontvangen, gaan we meteen aan de slag om het pakketje op te sturen. Bestel je op werkdagen voor 16:00 uur? Dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis!

Heb je nog vragen over camera’s of over een van onze andere producten? Stel deze dan aan onze klantenservice medewerkers. Ze staan klaar om al je brandende vragen te beantwoorden. Je kunt ons een e-mail sturen op info@marskramer.nl of bel ons tijdens kantooruren op 085-0499417.