Batterijen

Het is altijd handig om ze genoeg op voorraad te hebben. Ze zitten namelijk nog steeds in vele apparaten en gaan precies op een onhandig moment leeg. Je computermuis, de klok of je afstandsbediening van de televisie – allemaal apparaten die vaak op batterijen werken. Nu kun je vast wel even een dag zonder je klok, maar een dag werken zonder muis wordt al een grotere uitdaging. Zorg er dus voor dat je altijd een voorraadje batterijen in de kast hebt liggen, zodat je ze meteen kunt verwisselen.

11 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

11 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Welke heb ik nodig?

Je vindt ze in alle soorten en maten: de traditionele cilinder-, maar ook platte knoopcel- en bredere blokbatterijen zijn verkrijgbaar. De makkelijkste manier om erachter te komen welke batterijen er in je apparaat moeten, is door hem gewoon even te openen. Dan zie je al gauw of je een knoopcel batterij of juist een AA of AAA batterij nodig hebt. We stellen hier een aantal van onze veelvoorkomende exemplaren aan je voor:

  • AA batterijen: Deze komen het vaakst voor en hebben een afmeting van 14,5 x 50,5 mm. Je vindt ze bijvoorbeeld in veel speelgoed, wekkers of afstandsbedieningen.
  • AAA batterijen: Deze zijn iets kleiner dan hun grote broer AA. Ze hebben een afmeting van 10,5 x 44,5 mm en komen ook in veel speelgoed, wekkers of afstandsbedieningen voor.
  • Knoopcel batterijen: Dit zijn platte ronde batterijen die veel op een knoop lijken, vandaar hun naam. Ze worden op veel plekken gebruikt, zoals in speelgoed, horloges, lampjes, gehoorapparaten en rekenmachines. Kijk altijd naar het modelnummer om de juiste knoopcel batterij voor jouw apparaat te kiezen.

Oplaadbare batterijen

Deze zijn erg handig als je apparaten hebt die de batterijen in korte tijd leegzuigen. Zo kun je ze gewoon weer opladen in plaats van dat je steeds nieuwe hoeft te kopen. Dit geldt bijvoorbeeld voor spelcomputers of camera’s. Ook zijn ze een stuk beter voor het milieu, omdat ze niet steeds weg worden gegooid, maar vaak worden hergebruikt. Voor sommige apparaten is dit dus zeker de moeite waard.

Batterijen kopen

Bij Marskramer ben je aan het juiste adres wanneer je batterijen wilt kopen. We bieden verschillende soorten aan, zodat je voor al onze producten de juiste batterijen kunt vinden. Heb je ze op korte termijn nodig? Gelukkig is dat geen probleem. Bestel vandaag nog voor 16.00 uur en heb ze de volgende dag al in huis, zodat jouw apparaten al snel weer naar behoren werken!