Elektronica

De wereld zit tegenwoordig vol met handige en slimme gadgets! Van universele afstandsbedieningen tot camera’s voor in-en-om het huis, en van draagbare bluetooth speakers tot rookmelders om de veiligheid van jou en je gezin te waarborgen! Marskramer heeft een ruim elektronica aanbod voor u om uit te kiezen. Batterijen leeg? Geen probleem, wij verkopen ook batterijen en oplaadkabeltjes!

62 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

62 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Marskramer elektronica

De wereld van vandaag zit boordevol elektronica en handige gadgets! Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een handig snufje voor bedacht. Van rookmelders tot een universele afstandsbediening voor de TV, bij Marskramer vind je het allemaal. En ook de batterijen die je nodig hebt om alles werkend te krijgen, en werkend te houden, hebben wij in ons assortiment!

Gadgets en batterijen

Ben jij op zoek naar een leuke Bluetooth speaker met een goede geluidskwaliteit? Of ben je de afstandsbediening van je televisie kwijt en nu op zoek naar een universele afstandsbediening? Geen probleem bij Marskramer. Ook voor de veiligheid bij jou in huis hebben wij de nodige gadgets. Rookmelders laten jou tijdig weten wanneer er brand is, en met de camera’s in ons assortiment kun jij altijd een oogje in het zeil houden in en rondom het huis!

Vaak werken deze gadgets op batterijen of een accu. Het is dan ook niet meer dan logisch dat je bij Marskramer niet alleen de gadgets kunt kopen, maar batterijen kopen bij ons ook geen probleem is! Oplaadbare batterijen zijn een populaire keuze omdat ze vaker gebruikt kunnen worden. En voor elke gadget met een ingebouwde accu hebben wij een kabeltje om hem te kunnen opladen.

Vragen over Marskramer elektronica

Wil jij graag meer informatie over onze producten, of heb je een specifieke vraag over één van de producten in ons assortiment? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij hebben namelijk een antwoord op iedere vraag! De klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens kantoortijden, maar je kunt natuurlijk ook een mail sturen.