Curver Pedaalemmer Decobin Ovaal 40L Zilver

47,99
Online uitverkocht!
Curver Pedaalemmer Decobin Ovaal 40L Zilver

Omschrijving

Met de Curver Decobin Push prullenbak haal je een praktische en stijlvolle afvaloplossing in huis. Deze prullenbak heeft een inhoud van 40 liter en biedt de voordelen van kunststof met de uitstraling van metaal. 

Belangrijkste kenmerken:

1. Metaaluitstraling: De prullenbak heeft het uiterlijk van metaal, maar is gemaakt van duurzaam kunststof. Dit betekent dat hij licht van gewicht is, niet roest, niet deukt en geen zichtbare vingerafdrukken achterlaat.

2. Pushsluiting: Het deksel is voorzien van een handige pushsluiting. Met één druk op de deksel gaat hij open, waardoor je je handen vrij hebt om afval weg te gooien. Druk de deksel weer naar beneden en hij klikt weer vast.

3. Ovaal ontwerp: Het ovaalvormige ontwerp van de prullenbak maakt het mogelijk om hem plat tegen de muur te plaatsen, waardoor hij weinig ruimte inneemt.

4. Duurzaam: De prullenbak is gemaakt van 70% gerecycled kunststof, wat bijdraagt aan een duurzame oplossing voor afvalverwerking.

5. Afvalzakhouder: Deze prullenbak is voorzien van een afvalzakhouder, waardoor je geen losse binnenemmer nodig hebt.

Specificaties:

- Afmeting: 34,9 x 28,2 x 68 cm
- Inhoud: 40 liter
- Materiaal: 70% gerecycled kunststof
- Kleur: Zilver Metallic
- Gewicht: 1,93 kg

De Curver Decobin Push prullenbak combineert functionaliteit en design, waardoor hij perfect is voor gebruik in keukens, badkamers, kantoren en andere ruimtes waar afval moet worden opgeruimd.

Meer informatie

Meer informatie
Artikelnummer101-1125
EAN Code3253922150002
Merk SerieDecobin
Lengte verpakking CM30
Breedte verpakking CM30
Hoogte verpakking CM70
LichteffectenNee
GeluidseffectenNee
Gebruikt batterijNee
Batterij inbegrepenNee

Productvragen

Geen klantvragen