Belangrijk nieuws voor Marskramer klanten

Door het coronavirus worden we allemaal gedwongen onze tijd op een andere manier in te vullen. We informeren je graag hoe we je hierbij in onze winkels zo goed mogelijk van dienst kunnen blijven.

Marskramer winkels blijven zo veel als mogelijk open

Ondanks de beperkende maatregelen doen we er alles aan om zoveel als mogelijk onze winkels open te houden. We doen daar onze uiterste best voor, maar het zal de komende periode mogelijk niet op de manier gaan die je van ons gewend bent. Een aantal winkels zal gedwongen zijn om tijdelijk te sluiten. In andere winkels zijn de winkeltijden – tijdelijk – aangepast. De actuele lijst met winkels en openingstijden vind je op www.marskramer.nl/winkels

De gezondheid van onze klant en onze medewerkers is het allerbelangrijkst

Uiteraard hebben we in onze winkels strenge richtlijnen t.a.v. hygiëne. Deze gelden nu, net als altijd. Onze medewerkers zijn zich hier zeer van bewust en nemen extra maatregelen zoals het vaak en goed handen wassen. Wij vragen je om zoveel mogelijk contactloos te betalen. Wij maken het pinapparaat veelvuldig schoon. Indien je niet kunt of wilt pinnen, dan vragen wij je het geld op de toonbank te leggen en het eventuele wisselgeld zelf op te pakken. Wij vragen je om voldoende afstand te houden tot medeklanten.

Wij zijn ontzettend trots op al onze medewerkers die zich elke dag inzetten om onze klanten te kunnen bedienen. En we willen jou als klant bedanken voor je vertrouwen, ook in deze tijd. Wij hopen dat iedereen deze tijd goed doorkomt, wees verstandig en pas goed op jezelf en elkaar.

Tot snel!
Marskramer