Tuinfakkels

Ben jij op zoek naar sfeervolle lichtbronnen die geen elektriciteit nodig hebben voor in de tuin? Marskramer heeft een mooie collectie aan tuinfakkels die je in de grond kunt steken. Van lange tuinfakkels van bamboe tot solar fakkels. Onze collectie vind je op deze pagina!

7 producten

Filter

7 producten

Filter

Breng extra sfeer aan je tuin

Vind je het ook zo ontspannend om naar een knisperend vuur en haar vlammen te kijken? Marskramer heeft verschillende soorten fakkels in haar assortiment. Plaats traditionele bamboe fakkels in de tuin, om een pad zodat je ook in het donker weet waar je loopt. Van solar fakkel tot Zweedse tuinfakkels en fakkels gemaakt van bamboe, de sfeermakers zijn ideaal als decoratie voor tuin of -barbecue feestjes tijdens warme zomeravonden.

Welke tuinfakkel kies jij?

Tuinfakkels zijn een mooie uitkomst als je een tuin hebt zonder ophangmogelijkheden voor extra verlichting in de avond. Kies voor fakkels met een natuurlijke uitstraling zoals een bamboe tuinfakkel, deze vul je met fakkelolie. Of kies voor een rustieke Zweedse fakkel, dit is een groot blok hout dat van binnenuit brand. Zoek jij een fakkel met een moderne uitstraling? Dan zijn solar fakkels iets voor jou! Laat ze overdag op in zonlicht en geniet in de avond van zacht warm LED licht. Het zijn natuurlijk geen echte vlammen, maar ze lijken er wel op!

Vragen over Marskramer tuinfakkels?

Heb jij nog vragen over de tuinfakkels van Marskramer? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Zij staan je graag te woord! De klantenservice is telefonisch te bereiken tijdens kantooruren, maar een mailtje sturen kan natuurlijk altijd.