Koelboxen en koeltassen

Het bewaren en meenemen van drinken en eten en ze ook nog koel houden kan zonder koelbox of -tas lastig zijn. Bij Marskramer hebben we een mooi assortiment aan koelboxen en koeltassen in verschillende maten en kleuren. De collectie vind je op deze pagina!

8 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

8 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Koelboxen van Marskramer

Ben jij op zoek naar een geschikte manier om je eten en drinken mee te nemen onderweg naar de camping of een dagje uit naar het strand. Of om je eten en drinken lang koel te houden tijdens een uitgebreide picknick. Marskramer heeft een ruim aanbod aan verschillende koelboxen geschikt voor elke situatie!

Soorten koelboxen en tassen

Een koelbox of koeltas zorgen ervoor dat eten en drinken langer vers en koel blijven. Kies voor een koeltas met koelelementen voor het gemak onderweg. Een koeltas is compact en dus handig voor dagjes weg. Daarentegen is een elektrische koelbox gebruiksvriendelijker voor als je wat langer onderweg bent naar bijvoorbeeld een camping in het buitenland. Even een pauze houden met een lekker koud drankje of hapje!

Bij Marskramer kun je terecht voor koelboxen die variëren met een inhoud van 12 liter waar melkpakken rechtop kunnen staan tot de wat grotere koelboxen met een inhoud van 25 liter. Ook bij koeltassen is er een ruime keuze. Zo heeft de grootste koeltas een inhoud van 32 liter om boodschappen koel te houden en heeft de kleinste een inhoud van 4 liter beschikbaar in leuke designs.

Vragen over Marskramer producten?

Heb jij nog vragen over de koelboxen in de Marskramer collectie? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice! Zij staan graag voor je klaar en hebben een antwoord op elke vraag. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren, en je kunt hen altijd een mail met jouw vraag sturen.