Gieters en plantenspuiten

Ben jij op zoek naar een gieter of plantenspuit zodat je je tuin kunt onderhouden? Zoek dan vooral niet verder! Bij Marskramer hebben we een groot assortiment gieters en plantenspuiten waarmee jij je tuin, moestuin of binnenplanten kunt voorzien van water! Onze collectie gieters en plantenspuiten in verschillende soorten en maten vind je hier.

22 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

22 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Echte must haves voor bij het tuinieren

Gieters en plantenspuiten zijn must haves bij het tuinieren en om wat meer groen in huis te halen en te houden. Vergeet nooit je planten water te geven met het mooie aanbod aan gieters van Marskramer. Met onze plantenspuiters kun je de bladeren van planten van wat extra vocht tussendoor voorzien.

Gieters voor binnen en buiten

Of het nu gaat om binnen of buitenplanten, met gieters geef je de juiste hoeveelheid water via de aarde zodat het goed kan worden opgenomen in de wortels. Marskramer heeft diverse indoor gieters in verschillende kleuren en vormen en materialen zoals kunststof of zink. Ook hebben we gieters voor buiten met een grotere inhoud van 5 tot 10 liter. Deze gieters hebben een praktische sproeikop om planten en bloemen met een zachte straal water te kunnen geven.

Vragen over Marskramer gieters en plantenspuiten

Heb jij een vraag over gieters en plantenspuiten? Neem dan even contact op met onze klantenservice. Zij hebben een antwoord op elke vraag en helpen je graag. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren, maar je kunt ook altijd een mail sturen met je vraag.