Deurmatten

Zoek jij een handige manier om af te rekenen met het meeslepen van vuil onder schoenen? Plaats een van de deurmatten van Marskramer bij de entree van je huis en voorkom dat het binnen komt te liggen. Kies voor een ruwe kokosmat of een rubberen deurmat met gaten. Je bekijkt onze collectie deurmatten op deze pagina!

28 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

28 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Veeg je voeten en treed binnen

Met deurmatten zorg je ervoor dat de vloer droog en schoon blijft bij het binnentreden van de woning. Marskramer heeft verschillende deurmatten in haar assortiment. Van een kokosmat met ruwe haren tot aan rubberen deurmatten met gaten.

Plaats de deurmat binnen of buiten

Je kunt een deurmat zowel binnen als buiten de deur plaatsen om te voorkomen dat je zand en vuil mee naar binnen neemt. Plaats bijvoorbeeld een kokosmat aan de buitenkant die dankzij zijn ruwe structuur het meeste vuil bij het vegen van schoenen zal schrobben en plaats een droogloopmat met zachte microvezels binnen om vocht en het resterende vuil te absorberen.

Vragen over Marskramer deurmatten

Heb je nog een vraag over deurmatten in het Marskramer assortiment? Neem dan even contact op met onze klantenservice. Zij hebben een antwoord op elke vraag en helpen je graag. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren, maar je kunt ook altijd een mail sturen met jouw vraag.