Deurgordijnen

Wil jij je huis graag ventileren zonder dat er insecten naar binnenvliegen? Bij Marskramer hebben we een ruime collectie aan deurgordijnen. Gordijnen van kralen, kattenstaart of kunststof, je vindt ongetwijfeld iets naar jouw wens. Het uitgebreide aanbod vind je op deze pagina.

9 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

9 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Ventileer en houd insecten buiten met deurgordijnen

Hang deurgordijnen voor de achterdeur of tuindeuren en sla ze open voor frisse lucht. Geniet optimaal van de ventilatie zonder je druk te hoeven maken dat er naast frisse lucht ook insecten binnen komen vliegen.

Deurgordijnen van Marskramer

Kies voor een vliegengordijn van transparante kralen of kies er een met bredere strips van kattenstaart in effen kleur. Bij Marskramer kun je ideale deurgordijnen kopen om insecten te weren.

Deurgordijnen gemaakt van kunststof en kralen zijn bevestigd aan ophangcassettes, deze cassettes bevestig je aan het kozijn. De deurgordijnen van Marskramer worden kant en klaar geleverd, het totaal pakket bestaat uit een vliegengordijn inclusief bevestigingsmateriaal. De deurgordijnen variëren met maten vanaf 90 cm x 200 cm tot 93 x 260 cm. Zo zal er voor elke tuindeur een geschikte gordijn te vinden zijn!

Vragen over Marskramer deurgordijnen

Heb je nog een vraag over deurgordijnen in het Marskramer assortiment? Neem dan even contact op met onze klantenservice. Zij hebben een antwoord op elke vraag en helpen je graag. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren, maar je kunt ook altijd een mail sturen met jouw vraag.