Bestrijdingsmiddelen

23 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

23 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Ongestoord genieten in de buitenlucht zonder insecten

Het zomerseizoen staat in het teken van gezellige barbecues die doorgaan tot zwoele zomer avonden. Wat je hierbij niet wilt hebben zijn vliegen, muggen en andere insecten. Bij Marskramer hebben we daarom een speciaal assortiment tegen ongedierte. Van vliegenmeppers tot wespenvangers en van vliegen strips tot klamboes.

Vliegenmeppers en wespenvangers

In de zomer zet je vaak even een deur of een raam open en hierdoor is de kans groot dat er een vlieg naar binnen vliegt. Heel vervelend! Wist je dat er verschillende manieren zijn om vliegen te verjagen? Je kan proberen om een hor te plaatsen tegen vliegen, hierdoor voorkom je eigenlijk het probleem. Ook een vliegenverjager op tafel zetten helpt heel goed. Zitten ze dan toch eenmaal in je huis dan wil je vangen! Gebruik dan een vliegenmepper of hang een vliegenstrip op. De vliegenstrip trekt de vlieg aan waarna hij vast komt te zitten aan de strip. Ook kan je een elektrische insectenbestrijder ophangen. Deze werkt op batterijen en hierbij komen de vliegen en muggen af op het blauwe licht. Een merk dat echt gespecialiseerd is in het verjagen van insecten is Guard ’n Care. Bekijk hier het uitgebreide assortiment. 

Vragen over bestrijdingsmiddelen bij Marskramer?

Heb je nog een vraag over vliegenmeppers, vliegenstrips of horren in ons assortiment? Neem dan even contact op de Marskramer klantenservice. Zij hebben een antwoord op elke vraag en helpen je graag. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren, maar je kunt ook altijd een mail sturen met jouw vraag.