Bestrijdingsmiddelen

Ongestoord genieten in de buitenlucht zonder insecten. Dat willen we toch allemaal in de zomer! Het zomerseizoen staat in het teken van gezellige barbecues die doorgaan tot zwoele zomer avonden. Wat je hierbij niet wilt hebben zijn vliegen, muggen en andere insecten. Bij Marskramer hebben we daarom een speciaal assortiment tegen ongedierte. Van vliegenmeppers tot wespenvangers en van vliegen strips tot klamboes. Bekijk de collectie hier.

26 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

26 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Wanneer je graag wil genieten van de frisse lucht en het buitenleven is het vliegengordijn onmisbaar. Deze slimme en decoratieve oplossing helpt je de vervelende beestjes op afstand te houden. Een vliegengordijn kan je eenvoudig ophangen waardoor de beesten wegblijven. Ontdek het vliegengordijn of de andere verjagers bij Marskramer en geniet van een rustige plek.

Werking vliegengordijn

Een vliegengordijn is een scherm dat bestaat uit lange, dunne stroken die verticaal van boven naar beneden hangen. Deze stroken kunnen van verschillende materialen worden gemaakt zoals kunststof, PVC, hout of textiel. Ze zijn vaak bevestigd aan een houten of metalen frame dat bovenaan de deuropening wordt geplaatst. Het product creëert een barrière voor vliegen, muggen en andere insecten, waardoor ze buiten worden gehouden terwijl de luchtstroom behouden blijft.

Vliegengordijn ophangen

Het installeren van een vliegengordijn is meestal eenvoudig en vereist geen speciale gereedschappen. Veel gordijnen worden geleverd met ophangsystemen en bevestigingsmaterialen, waardoor ze snel en gemakkelijk kunnen worden geïnstalleerd. Daarnaast zijn er ook magnetische gordijnen beschikbaar, die zichzelf sluiten door middel van magneten, waardoor ze nog gemakkelijker te gebruiken zijn.

Andere bestrijdingsmiddelen

Naast het vliegengordijn zijn er nog veel andere manieren om vliegen te bestrijden. Zo kan je met wierrook de beesten wegjagen en zorg de vliegenverjager ervoor dat de beesten niet dichtbij komen. Met een elektrische vliegenmepper of plastic vliegenmepper kan je de beesten op afstand houden. Verder helpt een vliegenstrip jou met het vangen van de beestjes zodat ze niet steeds terugkeren.

Een bestelling plaatsen op Marskramer

Om ervoor te zorgen dat het vliegengordijn lang meegaat, kan je het regelmatig schoonmaken. Afhankelijk van het materiaal kunnen de gordijnen worden afgeveegd met een vochtige doek of zelfs in de wasmachine worden gewassen. Ook helpt het om het gordijn regelmatig te controleren, zodat je zeker weet dat de beesten op afstand blijven. Naast deze producten, hebben we ook andere buitenproducten. Denk maar aan tuinmeubelen, parasols en koelboxen

Een bestelling plaatsen op Marskramer

Vliegengordijnen zijn ideaal om de beesten buiten de deur te houden. Bij Marskramer kan je eenvoudig producten tegen de vliegen bestellen. Zodra wij je bestelling hebben ontvangen, gaan we direct aan de slag om het pakketje op te sturen. Bestel je op werkdagen voor 16:00 uur? Dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis! 

Heb je nog vragen over een van de producten? Stel deze dan aan onze klantenservice medewerkers. Zij kunnen je antwoord geven over productvragen en over onze diensten. Je kunt ons een e-mail sturen op info@marskramer.nl of bel ons tijdens kantooruren op 085-0499417.