Barbecue accessoires

Ben jij op zoek naar producten om alles bij de hand te hebben voor tijdens het barbecueën? Bij Marskramer hebben we een brede collectie aan barbecue accessoires, variërend van vleesspiesen tot tangen, vleesthermometers en aanmaakblokjes. Bekijk onze collectie barbecue accessoires op deze pagina!

34 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

34 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Alles bij de hand met het assortiment van Marskramer

Met de handige hulpjes zorg je dat het barbecueën ontspannend verloopt en je voor iedereen een lekker hapje kunt klaarmaken. Zo heeft Marskramer een uitgebreid assortiment aan verschillende roosters en spiesen om vlees op te bereiden, een kippen grill om op de barbecue te plaatsen, aluminium bakjes en schalen om bijgerechten zoals groenten op te roosteren of plaats een pizzaplaat voor de meest knapperige bodem!

Barbecueën met de handigste accessoires

Kies jij voor het gezellige geknisper en de rode gloed van houtskool plus de gegrilde barbecuesmaak die je gerechten krijgen. Of ga je voor briketten die net wat langer op temperatuur blijven? Beide opties zijn eenvoudig aan te steken met onze aanmaakblokjes of brikettenstarters.

Marskramer heeft een mooi assortiment aan BBQ gereedschap waaronder tangen, vleesvorken en spatels maar ook handige vleesthermometers. Kortom genoeg barbecue accessoires die je goed kunt gebruiken tijdens het grillen! Ook voor na het eten kunnen wij een handje helpen, bijvoorbeeld met barbecueborstels.

Vragen over onze barbecue accessoires

Heb je nog vragen over de barbecue accessoires in het Marskramer assortiment? Neem dan gerust even contact op met onze klantenservice. Zij hebben een antwoord op al jouw vragen en staan je graag te woord. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren, maar je kunt natuurlijk altijd een mailtje sturen met jouw vraag.