Black Friday Knallers!

Producten 1-36 van 48

Pagina
Filter

Producten 1-36 van 48

Pagina
Filter

Black Friday

Ook bij Marskramer kun je dit jaar weer terecht voor de beste Black Friday deals. Black Friday is een overgewaaide traditie uit Amerika. Op deze dag worden scherpe deals aangeboden en wordt het kerstseizoen afgetrapt. Ben je op zoek naar de beste deals om alvast Sinterklaas en Kerst cadeaus in te slaan? Bij Marskramer vind je de beste deals om knallend de feestmaand in te gaan!

Wat is Black Friday?

Op de vierde donderdag van November wordt traditioneel Thanksgiving gevierd in Amerika. Thanksgiving is een nationale feestdag in Canada en Amerika waarop dankbaarheid centraal staat. Deze wordt vervolgd door het Cyber Weekend. Dit is het weekend waarin de meeste mensen zoveel mogelijk aankopen voor de Kerstperiode doen. Dit weekend bestaat uit Black Friday en Cyber Monday. De naam Black Friday betekent in het Nederlands ‘zwarte vrijdag’ en is in Nederland ook een groeiende traditie geworden.

Hoe is Black Friday ontstaan?

Black Friday komt uit de jaren 50 en is in de Amerikaanse stad Philadelphia ontstaan. Op de dag na Thanksgiving meldden mensen zich ziek om een vierdaags weekend te hebben. Daarnaast begonnen ze aan de inkopen voor Kerst. Hierdoor is een enorme verkeersdrukte en chaos ontstaan en is de naam Black Friday voor het eerst bedacht door de politie van Philadelphia. Hiermee waren er nog geen kortingen te vinden in de winkels. Dit kwam pas later in tijden van crisis. Veel bedrijven hadden in het begin van de jaren 80 een verlies gedraaid en zagen pas tegen de feestdagen hun verlies in winst veranderen. De cijfers gingen van rood naar zwart. Dit heeft zich vervolgens ontwikkeld naar de Black Friday zoals we hem nu kennen.

Black Friday sale

Black Friday duurt eigenlijk maar een dag. Maar omdat zo veel mensen op jacht gaan naar de beste deals, hebben bedrijven besloten om de kortingsacties tot maandag door te laten lopen. De maandag na Black Friday wordt Cyber Monday genoemd. Het gehele weekend wordt het Cyber Weekend genoemd. Wij als Nederlanders houden ook van scherpe deals, daarom is de Black Friday sale de laatste jaren ook in Nederland zeer populair geworden.

Hoeveel korting krijg je tijdens Black Friday?

In Amerika zie je soms belachelijk goede deals. In Nederland zijn de deal iets minder scherp, maar je kunt met een beetje geluk toch deals vinden met 40 tot 60% korting. Je kunt deze deals zowel in de winkels scoren als online! Er zijn zelfs mensen die opblijven tot middernacht om de eerste deals te scoren.

Black Friday deals online bestellen

Ook bij Marskramer kun je terecht voor de scherpste Black Friday deals! Je kunt je deal hier op onze website gemakkelijk bestellen. Heb je je bestelling op een werkdag voor 16:00 geplaatst? Dan wordt hij de volgende dag al bij je thuis bezorgd. Liever meteen je aankoop thuis hebben? Dan kun je terecht bij een van onze vestigingen. Marskramer heeft er bijna 50 dus er zit vast en zeker een bij je in de buurt!

Heb je nog vragen over een van onze fantastische deals? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij staan klaar om al je brandende vragen te beantwoorden. Dit doe je door een e-mail te sturen naar klantenservice@marskramer.nl of te bellen op 085-0499417 tijdens kantooruren. Voldoet een product niet aan jouw verwachtingen? Dan heb je 30 dagen de tijd om hem aan ons terug te sturen, je doet dit via Marskramer.nl. We zullen dan binnen 10 werkdagen na de verwerking van je terug gestuurde producten het geld terug storten.