Alpina Deksel 20 cm; Glas met Siliconen Rand

14,99
Online uitverkocht!
Alpina Deksel 20 cm; Glas met Siliconen Rand

Omschrijving

Maak het koken nog gemakkelijker met de Universele Glazen Deksel met Siliconen Rand 20 cm van Alpina! Deze veelzijdige deksel is perfect voor pannen met een diameter van 16, 18 en 20 cm en biedt een handige oplossing voor het behouden van warmte en het voorkomen van spatten tijdens het koken.

Met een stevige siliconen rand en een isolerende werking zorgt deze deksel ervoor dat de pan geen hitte verliest en voorkomt het dat je jezelf zomaar verbrandt. Het stoomgaatje laat overtollig stoom ontsnappen, waardoor de druk in de pan wordt verminderd en overkoken wordt voorkomen.

De glazen constructie stelt je in staat om gemakkelijk het kookproces te volgen zonder de deksel op te tillen, terwijl de handgreep zorgt voor een veilige en comfortabele grip tijdens het hanteren van de deksel. Bovendien is deze deksel geschikt voor gebruik in de vaatwasser, waardoor het reinigen een fluitje van een cent is.

Voeg gemak en efficiëntie toe aan je keuken met de Universele Glazen Deksel met Siliconen Rand 20 cm van Alpina. Een onmisbaar accessoire voor elke thuiskok!?????

Merk: Alpina. Diameter: 16/18/20cm. Hoogte: 5,5cm. Materiaal: glas, siliconen. Kleur: transparant, zwart.

Meer informatie

Meer informatie
Artikelnummer101-7772
EAN Code8711252077727
Lengte verpakking CM20
Breedte verpakking CM20
Hoogte verpakking CM5
LichteffectenNee
GeluidseffectenNee
Gebruikt batterijNee
Batterij inbegrepenNee

Productvragen

Geen klantvragen